Niecierpliwi jaki sens ma wywalanie 1000 akcji na koniec sesji ktoś to robi celowo za każdym razem po podbitce jutro znowu ktoś wystawi po 0.40 a ktoś to zbierze podbije kurs przykładowo na 0.43 i znowu zwalą kurs na minus o 17.00
Nie wystarczy. Dziś zrzut poszedł w ostatniej minucie. W dodatku nie dawal pkc tylko od razu na 0.397 faj fus jeden. Zanim byś sie połapał to już po ptokach
Czy tanio czy może drogo? Dowiemy się za pół roku. Po 60gr kiedyś było tanio i był to dno z mega wsparcie w/g zafffców tutejszego forum. Co się okazało? Że to było mega droga i pyk - 50% na 30gr.
Chyba każdy by wtedy chciał dobrać ale ciężko mi sobie wyobrazić że ktoś równie naiwny znów odwali taki numer, dlatego bardziej mu życzę żeby nim sprobuje odkupić swój pakiet musiał oglądać rajd 100% do góry w dwie sesje:P
Haha spekulanta zabrakło to drugi trol głosi rajdy na 100%. Uwidzisz je jak świnia niebo. Tymczasem kolor czerwony to twój ulubiony. Przy 60gr pisałeś, że jesteś spokojny zatem cichutko tam sobie siedź że stratą - 40%. Hahha co za trole powiesiły się na hakach i głoszą dobrą nowinę +100% żeby innych powiesić bo chcą się pozdejmować z haków. Brawo.
Coś co uważasz za niemożliwe wydarzyło się ostatnio na Solarinov. Tam właśnie świnie zobaczyły niebo:P Dobre 110% w tydzień. Z 6 groszy na 13. Też OZE tyle że właściwie bez działalności operacyjnej i jakichkolwiek własnych produktów, śmieć jakich mało. Jeśli jesteś pewien że tutaj taki rajd jest absolutnie niemożliwy, to ja nie wiem co robisz na forum spółki z NewConnect w ogóle, chyba że masz 12 lat, wolne od szkoły i trollujesz z nudów:)
Szkoda mu już odpisywać...on tego nigdy nie zrozumie, że do momentu sprzedaży akcji, nie ma żadnej straty. On popłynął z 70 procent sprzedając poniżej 30 i to jest fakt...