• arkusz Autor: ~miron [46.169.187.*]
    arkusz z prawej znów napawa optymizmem ;) zobaczymy jutro czy coś będzie zagrane .
  • Re: arkusz Autor: ~IBCP [46.227.240.*]
    Owszem pusty arkusz do 10zl kilka tys akcji tylko stoi, a po nowym roku nic na S nie bedzie stalo o trzeba na nowo zlecenia do odwolania zalozyc. Poprzedbio napompowali z 75gr na 4zl gdzie kieli straye kilkadziesiat tys a tsraz 250tys zysku to juz inna apolka bedzie min 8zl kwestia czasu. Czekamy moze i na jakies 50zl spekulacyjnie zdolaja napompowac kto wie czekam na drugie Telesto 10tys % z 6 na 600zl na 1mld zl kapitalizacji balona podbili haha tu sytuacja duzo lepsza, bo zarabia c/z niski nie tak jak tam wiec zbieram czasem te resztki z arkuszu od niewiadomych gigantycznego wzrostu.. kiedy i ile odpali czas pokaze..
  • Re: arkusz Autor: ~miron [46.169.187.*]
    e te 50 to przesada , ale ciekawie to będzie z pewnością , komuś się nie śpieszy może liczy że coś jeszcze wyrwie ff , ja mam odpowiedni pakiecik śr 1.2 i sobie czekam spokojnie na odpowiednie poziomy , w sumie to już nie mogę dokupić nawet jeśli bym chciał ;( , no na upartego to zawsze się da , pozdrowienia dla akcjonariuszy

• Re: arkusz Autor: ~IBCP [46.227.240.*]
    Hehe miron masz nick taki sam jak moj Ojciec w zeszlym roku co zajal 1miejsce w parkiet challenge, a ja w covidzie w 2020r bylem 2 pozdro miron
[x]
IBCPOLSKA -11,60% 2,82 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.