Dnia 2022-12-27 o godz. 15:50 mroz napisał(a): > na bank jakiś szejk bo tak mu się dobrze na stołkach z sanwila siedziało hahaha
HAHAHHHHAAAAAAaaaaaa może dostał w prezencie 1 krzesełko z tego rozbieranego stadionu jako nagrodę pocieszenia ,... bo na akcjach 'holdu' nic nie zarobi, jak np. dziś po raz kolejny na SDG
a sdg dopiero się rozkręca i dzisiejszy obrót jak obrót roczny na holdingu hahahaa no nie mogę, bo mam tego gniota upss przepraszam przecież nie powinienem żle pisać o spółce którą mam w portfelu. na szczęscie to mój portfel ;)
Dnia 2022-12-27 o godz. 16:41 mroz napisał(a): > a sdg dopiero się rozkręca i dzisiejszy obrót jak obrót roczny na holdingu hahahaa > no nie mogę, bo mam tego gniota upss przepraszam przecież nie powinienem żle pisać o spółce którą mam w portfelu. > na szczęscie to mój portfel ;)
Może ?? ktoś * poszedł po rozum do głowy (nie bierz tego do siebie) wywalił gniota snw i złapał chociaż z 20 % na SDG z tych 46% dzisiejszych
_____________________ ( * ) mało prawdopodobne, a wręcz niemożliwe żeby to był autor tego wątku ,.... prawdopodobnie i nie ma akcji snw tylko nagania i jest za "niemądry" na to ,.....
nie biorę tego do siebie, to mój portfel i świadoma strata, a jak sprzedam to mi się nie będzie chciało tu nawet wchodzić, poza tym każdy gniot kiedyś odbije :D na pewno nie bedę czekać 16 lat buahaaha bo moje ramy czasowe są jasno z góry sprecyzowane.
Dnia 2022-12-27 o godz. 16:59 mroz napisał(a): > nie biorę tego do siebie, to mój portfel i świadoma strata, a jak sprzedam to mi się nie będzie chciało tu nawet wchodzić, poza tym każdy gniot kiedyś odbije :D na pewno nie bedę czekać 16 lat buahaaha bo moje ramy czasowe są jasno z góry sprecyzowane.
Ja tak już nie raz pisałem jestem tu dla rozrywki , czasami to ( np. wypociny wcpunk nt. COVID i nie tylko) lepsze niż nie jeden kabaret ,... A może KTOŚ * dzięki mnie zaoszczędzi kasę i pójdzie gdzieś indziej naprawdę coś zarobić ,...
--------------- ( * ) ciągle nie chodzi mnie o ktoś-ia z tego forum
Dnia 2022-12-28 o godz. 12:33 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-28 o godz. 11:35 ~ktoś napisał(a): > > Dalej skubią. Już połowa dziennego obrotu za nami. > > TAK, tak,... > skubią dalej i tak już od 5.8x zet > bardzo ładnie to(to) wygląda
No scett, jak tam ciągnięcie na 50 groszaków? Tak samo, jak z Brasem na złotówkę? x-D