W którym miejscu stwierdziłeś że żebrzę o twoje akcje? Po prostu jeśli ktoś chce się pozbyć większej ilości to chętnie odbiorę 5000 szt po cenie 13,50zł. Niezbyt często się tutaj widuje tak duże zlecenia kupna więc jeśli ktoś ma potrzebę sprzedaży we w miarę sensownym przedziale cenowym to zapraszam
Umówmy się, póki co kapitalizacja jest jeszcze zatrważająco niska więc nawet nie marzyłem o cenie 10zł. Miesiąc temu jeszcze siedziałem w TSGAMES więc siłą rzeczy nie było wolnych środków na kupno
Dlatego przeskoczyłem na 14zł. Strata już nie będzie mogła zostać wykorzystana na ten rok ale jeszcze w tym roku kalendarzowym chętnie pomogę komuś zamienić akcje na pieniądze ;)
A co ty taki nerwowy jesteś? Wyluzuj gościu po prostu chcę kupić trochę taniej niż aktualny kurs i tyle. Twoich akcji akurat nie chcę bo będziesz mi wypominał przez następne dwa lata że zabrałem ci je w dołku
Przyzwyczaj się oblokany jest pocieszny i keks,który nie może sobie poradzić ze stratą. WITAJ na jednym z bardziej pociesznym forum na stronie bankiera(największego raka internetow)
Dzisiaj sprawdziłem i jak weźmiesz z prawej twoje 5000 to mamy ponad 60zł na akcje. Śmierdzisz groszem to może nie będziesz robił z siebie dziada i po prostu weźmiesz z prawej :)
No widzisz, pieniądze robi się kupując gdy jest tanio i na spokojnie a nie pakując PKC Carbona zbieram już od września, sporo już mam więc czekam na wyczyszczenie ostatnich desperatów z akcji a wtedy kurs sam obierze odpowiedni kierunek ;)
A gdzie jest napisane że ja to zaniżyłem? Nie mam już parcia na zakup akcji a najwyżej na wyleszczenie słabych rąk więc tego typu akcje nie są moją zasługą. Jak nie wyrabiasz psychicznie to zapraszam na 14zł po nowym roku, oddaj wszystko co masz i bądź szczęśliwym człowiekiem wolnym od giełdy i bankiera ;)