Ciekawe spostrzeżenie. Ja chciałbym zapytać o inny problem. Ciekawe jak sobie radzi 4000 zarejestrowanych psychiatrów w Polsce z 1,5 mln pacjentów wymagających hospitalizacji? Moja była narzeczona jest psychiatrą ( nie w Polsce). Tam gdzie mieszka odsetek pracujących lekarzy jest podobny, tylko sobie radzą bez narzekania na trudne warunki.
Aha i dziękujemy bardzo przyszłym pacjentom za akcję poniżej 40gr.Za zarobione pieniądze otworzymy nowy oddział pod patronatem yolo ze specjalną zniżka do wyleszczonych akcjonariuszy.W styczniu powrót na 6 zł po infie z kancelarii?
Dla 1 zl nie robili by takiego walka ze zjazdem pod urząd skarbowy.Wiadomo ze Us nie ma podstaw ale urzędnik się uparł i teraz głupio przyznać się do błędu. Obniżenie niby należnego podatku świadczy tylko o tym ze na sile próbują wyrwać jakąś kasę. Ale niestety będzie proces o dużą kasę odszkodowania.za parę lat to tutaj 20 zł za 1 akcje będzie tanio.
Opis ryzyka musiałby być rozbudowany o kilka wątków a nie ograniczać się do krótkiej lakonicznej wypowiedzi. Mnie np zaskakuje fakt, że decyzja o cofnięciu roszczeń urzędu skarbowego jeszcze nie zapadła. To świadczy tylko o niekompetencji urzędników państwowych i bezprawiu panującym w Polsce.
Chłopie Ty idź do kolegi po fachu na terapię. Bo brałeś po 3 zł a teraz dziękujesz za akcje pod 40 gr? Nawet jeśli uśredniłeś do np 2 zł to na co liczysz?
Ważne że rynek przestraszony i nie kupuje,akurs opada i mozna sobie cichutko pozbierac ,jak przyjdzie do spólki pismo to pociotki prezesów 3 dni przed pozbieraja ładnie zabawki z parkietu
Dnia 2022-12-27 o godz. 09:41 ~wpissdu napisał(a): > Ważne że rynek przestraszony i nie kupuje,akurs opada i mozna sobie cichutko pozbierac ,jak przyjdzie do spólki pismo to pociotki prezesów 3 dni przed pozbieraja ładnie zabawki z parkietu
DOKŁADNIE. OBECNIE NIC TAKIEGO NIE MA MIEJSCA. PS. POCIOTKI URZADNIKÓW USC BĘDĄ PIERWSI W ZBIERANIU, POTEM POCIOTKI KAROLINY, NA KONCU ESKIMOS OD NICH ODKUPI.