"Jest nam bardzo miło poinformować, że nasz najmniejszy projekt, właśnie z sukcesem zakończył certyfikację Nintendo.
Konkretna data premiery nie jest jeszcze znana ze względu na okres świąteczny, ale jak tylko uda się potwierdzić termin z Nintendo niezwłocznie poinformujemy o tym fakcie wszystkich akcjonariuszy. Liczymy, że premiera odbędzie się na przełomie stycznia i lutego. "
Ja mam po aktualnych cenach czesc kupionych..mysle ze moze wystrzelic w kazdym momencie..emisja byla po 9.50pln wiec to powinno pojsc spokojnie do14pln w styczniu mam taka nadzieje...
Perspektywy są bardzo ciekawe. Nie mogę się doczekać Aztec the last sun, ta gra ma ogromny potencjał, ale wszystko zależy jak ją zrobią. Mam nadzieję że będzie ciekawa i wciągająca. Jeżeli tak będzie to sukces gwarantowany
Dlaczego za 2 lata? Jeżeli spolka będzie tak sukcesywnie zwiększać przychody i wydawać kolejne gry/dlc/konsole to z samymi dywidendami się akcjonariusz zadowoli. W q3 2022 prawie100k zysku, q4 najprawdopodobniej będzie więcej, w q1 2023 dochodzą konsole i bugvasion więc pewnie znowu więcej, w q2 albo q3 możliwa premiera którejś z gier. W 2024 premiera gry przez niedawno założoną spółkę o budzecie 1mln eur. To wszystko będzie miało efekt kuli śnieżnej. A przecież po skończeniu nowych gier będą kolejne. Wszystko idzie w dobrym kierunku
Każdy się zadawala czym innym, mnie usatysfakcjonuje dopiero kapitalizacja 160-200 mln, czy realne? Wystarczy spojrzeć analogicznie na na spółki PW.
Ale trzeba zarabiać 50-100mln rocznie przychodu a do tego muszą być dobrze sprzedające się gry. W coś trzeba wierzyć.
A mi wystarczy jak kapitalizacja utrzyma sie okolo 1000mln ...a tak powaznie kazdy bedzie sie cieszyl jak kurs bedzie smigal tak jak dawniej w okolicach 18-20 pln