• Bugvasion TD już gotowe Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    "Jest nam bardzo miło poinformować, że nasz najmniejszy projekt, właśnie z sukcesem zakończył certyfikację Nintendo.
    Konkretna data premiery nie jest jeszcze znana ze względu na okres świąteczny, ale jak tylko uda się potwierdzić termin z Nintendo niezwłocznie poinformujemy o tym fakcie wszystkich akcjonariuszy. Liczymy, że premiera odbędzie się na przełomie stycznia i lutego. "
  • Re: Bugvasion TD już gotowe Autor: ~Jerry [89.67.179.*]
    Nawet o tym nie słyszałem.
  • Re: Bugvasion TD już gotowe Autor: ~Gracz [37.30.101.*]
    Bo nie zaglądasz w raporty, w każdym jest o nim mowa
    Masz rację, w raporcie patrzę na 3 pozycje, mam już akcje od dawna i brałem jak było tanio wiec mam zero stresu tutaj. Podobnie zresztą na BKD.
  • Re: Bugvasion TD już gotowe Autor: ~Piotr [109.255.124.*]
    Ja mam po aktualnych cenach czesc kupionych..mysle ze moze wystrzelic w kazdym momencie..emisja byla po 9.50pln wiec to powinno pojsc spokojnie do14pln w styczniu mam taka nadzieje...
  • Re: Bugvasion TD już gotowe Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Perspektywy są bardzo ciekawe. Nie mogę się doczekać Aztec the last sun, ta gra ma ogromny potencjał, ale wszystko zależy jak ją zrobią. Mam nadzieję że będzie ciekawa i wciągająca. Jeżeli tak będzie to sukces gwarantowany
    No racja, racja, jest potencjal dlatego tu siedzę już dosyć długo, pora powoli dostać nagrodę za cierpliwosc
  • Re: Bugvasion TD już gotowe Autor: ~Gracz [37.30.104.*]
    Nagroda będzie za 2 lata, nie oddawajcie za darmo
    Dlaczego za 2 lata? Jeżeli spolka będzie tak sukcesywnie zwiększać przychody i wydawać kolejne gry/dlc/konsole to z samymi dywidendami się akcjonariusz zadowoli. W q3 2022 prawie100k zysku, q4 najprawdopodobniej będzie więcej, w q1 2023 dochodzą konsole i bugvasion więc pewnie znowu więcej, w q2 albo q3 możliwa premiera którejś z gier. W 2024 premiera gry przez niedawno założoną spółkę o budzecie 1mln eur. To wszystko będzie miało efekt kuli śnieżnej. A przecież po skończeniu nowych gier będą kolejne. Wszystko idzie w dobrym kierunku
  • Re: Bugvasion TD już gotowe Autor: ~Gracz [37.30.104.*]
    Każdy się zadawala czym innym, mnie usatysfakcjonuje dopiero kapitalizacja 160-200 mln, czy realne? Wystarczy spojrzeć analogicznie na na spółki PW.
    Ale trzeba zarabiać 50-100mln rocznie przychodu a do tego muszą być dobrze sprzedające się gry. W coś trzeba wierzyć.
  • Re: Bugvasion TD już gotowe Autor: ~Piotr [109.255.124.*]
    A mi wystarczy jak kapitalizacja utrzyma sie okolo 1000mln ...a tak powaznie kazdy bedzie sie cieszyl jak kurs bedzie smigal tak jak dawniej w okolicach 18-20 pln
    Dalej jest tanio :]
[x]
P2CHILL -1,72% 2,28 2026-05-15 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.