• po nowym roku Autor: ~leo [87.207.70.*]
    nie chcecie po 30 ,gr...brac bedziecie po 40 ,gr i sie cieszyc wesolych swiat
  • Re: po nowym roku Autor: ~Ingu [89.64.40.*]
    Wesołych świąt dla zarządu, dajcie i nam zarobić.
    Wesołych świąt dla inwestorów, bądźcie cierpliwi.
  • Re: po nowym roku Autor: ~Adam [91.239.154.*]
    po nowym roku będziemy się pocieszać ze do końca marca kurs urośnie masakrycznie....potem do czerwca..... potem do września....
  • Re: po nowym roku Autor: ~Xyz [37.30.100.*]
    Tu już nie ma się czym pocieszać. Spoko.app to już przeszłość. Mamienie miesiącami o podejmowanych działaniach na rozwój Spoko, wehikuł SPAC - niby dla dobra inwestorów I co? I nic - wygląda na to, że Szwedzi "pozbawili nas złudzeń". Teraz przerzucili udziały na LOFAR, który pewnie pozbędzie się ich na rzecz jakiegoś podmiotu prawa brytyjskiego lub norweskiego.
    SPOKOjnych Świąt, Panie Hanamov.
  • Re: po nowym roku Autor: ~Adam [91.239.154.*]
    a ja się zastanawiałem po co ktoś wywala po 70-80 groszy jak odwiesili notowania...... kur.... czemu ja te ścierwo kupiłem..... czemu nie wywaliłem po 1zł jak była okazja.... WESOŁYCH !!
  • Re: po nowym roku Autor: ~Gas [46.204.97.*]
    Nie wywaliłeś z tego powodu co wszyscy , spółka miała potencjał miała spoko miała igs , spoko rozwijało się na nowych rynkach , to była perła w rękach niestety oszustów. Wesołych świąt wszystkim
  • Re: po nowym roku Autor: ~leo [87.207.70.*]
    Wierzę że w jedności siła i to że dla Tej spółki jest szansa na rozwój. Razem obserwujmy to co Zarząd zrobi dla Nas a nie dla Siebie...za parę dni za zobaczymy czy będą dla Firmy dobre wiadomości...igs i spoko zabrane ? Co dalej .
  • Re: po nowym roku Autor: ~Xyz [37.30.105.*]
    Ten Zarząd jednoosobowy na razie dla drobnych nic jeszcze nie zrobił i to jest fakt!!! Czy to się zmieni? Trudno powiedzieć, nadzieja umiera ostatnia!
  • Re: po nowym roku Autor: ~Xxxx [185.246.208.*]
    A co to za nowe info ?
  • Re: po nowym roku Autor: ~Xyz [83.7.54.*]
    Ze Szwedzi wyszli z FINV?!
  • Re: po nowym roku Autor: ~Xxxx [185.246.208.*]
    Jedni się pozbywają inni zwiększają zaangazowanie do 80%. Po co ?
  • Re: po nowym roku Autor: ~Xyz [37.30.108.*]
    Szwedzi wszystko przerzucili do LOFAR AB, który prawdopodobnie będzie zbywał udziały na rzecz nowego inwestora. Tak więc zwiększenie udziałów przez LOFAR, to zabieg czysto techniczny.
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.