SUNTECH - Dywidendą zostanie objętych 15 940 000 akcji Spółki, tj. wszystkie istniejące akcje składające się na kapitał zakładowy Emitenta. Wartość dywidendy przypadającej na 1 akcję wynosi 0,01 zł (jeden grosz).
Dobre wieści Wiatrak!!!! t za 100LAT będziesz miał 1ZETA !!!! BUHAHAHHHAHAHHAH
LOL, dzięki za troskę ! Przy mojej ilości akcji, jeden grosz to też było trochę kasy. No i miło że doczytałeś o SUNTECHu - sprzedaj śmiecia i kupuj siłę - takie powinny być wnioski z tej lektury :)
To jest właśnie przykład ograniczonego umysłu spekulanta. Dlaczego po jednym kwartale ? Sprawdzimy za trzy lata. Albo i z a pięć lat. Mam Suntech w portfelu już sześć lat i trzymam. W Erato czasem się bawię. Z nudów.
Z nudow to popitol bzdury na forum gdzie nie masz akcji. Czy moze sprawia Tobie przyjemność jak 90% forum drze z ciebie lacha? Wracaja do twojego postu tylko dla zarejestrowanych zobaczymy czy w 2023r nie wrocimy na ciagle jak to wieszczysz. Ja uważam ze styczeń a max to pierwszy kwartal. Zobaczymy kto mial znow racje.
Szczęśliwego 2023
Banda umoczonych drze łacha i ma mnie to ruszać w jakikolwiek sposób ? Daruj sobie. A w tamtym wątku to ja już miałem rację - jako jedyny na tym forum.
Cyt. Jak się czujesz LOLku :)25 procent straty w styczniu to jak zarobek dla ciebie :)). Odp. Panie Wiatrak już +120%. Do inwestycji trza mieć nosa i jaja! To samo będzie na ERATONRG!
Człowieku sprawdź daty ! Od tego czasu można było wykręcić po kilka. Kołek po kilka złotych . Nie będę jak ty czekał na CLC po 1,95zl. Nie ogarniasz giełdy synku.
Na kurs Suntecha zerkasz czasem ? Nie ? To podpowiem, że od czasu naszych grudniowych wpisów : ERATO -50 % ( i posiadanych akcji już pewnie nie uda się nigdy sprzedać, nieważne czy cena zakupu to 90 czy 22 grosze ) SUNTECH +160 % ( wzrost z 3 na 8 PLN )