• Kurs a poczytność GW Autor: ~romek [159.253.247.*]
    widzę, że kurs tak samo wysoko jak sprzedaż sztandarowego dzieła Gazety Wyborczej :))
  • PODOBA MI SIĘ PARTIA ZIOBRY, AJA WIDZĘ BRAK POCZYTNOŚCI W RUCH OBAJTKA, Autor: ~MAZUR [79.185.157.*]
    CO BY NIE MÓWIĆ, PODOBA MI SIĘ TA ANALIYKA EKONOMICZNA ZIORY W TV, A SAM NA GPW GRAŁEM NA FUTURE NA WIG 20, JESTEM WYKSZAŁCONY, Z EKONOMI SPÓŁEK GIEŁDOWYCH, MATEMAYKI I STATYSTYKI, PSYCHOLOGII I SOCJOLOII RYNKÓW KAPITAŁOWYCH, ORAZ Z WYSOKICH TECHNOLOGI ENERGETYCZNYCH, PRACOWAŁEM Z PROFESOREM KALISKIM, PROFESOR TIKO, ROBIŁEM TE TECHNOLOGIE. A ZIGNIEW ZIORO JEST ZNAKOMIYM ANALIYKIEM, ZE ZINIEWEM MIAŁ BYM ŁATWOŚĆ OMAWIANIA TEMAÓW JAK ANALIYK Z ANALIYKIEM, Z ZAKRESU ENERGETYKI, A O CZYM MOŻNA ROZMAWIAĆ Z KACZYŃSKIM, CZY TUSKIEM? "GDYBY DZIŚ BYŁY WYBORY TO WYGRAŁY" " DZIEŃ SWIRA".
  • Re:PODOBA MI SIĘ PARTIA ZIOBRY,JA WIDZĘ BRAK POCZYTNOŚCI W RUCH OBAJTKA, Autor: ~MAZUR [79.185.173.*]
    ZIOBRO NA PREMIERA RP I PORZĄDEK ZE ZŁODZIEJAMI ZROBI. NO I W KOŃCU POLSKA BĘDZIE POLSKĄ.
    Żeby Polska Była Polską , Jan Pietrzak - Bing video 
  • Re:PODOBA MI SIĘ PARTIA ZIOBRY,JA WIDZĘ BRAK POCZYTNOŚCI W RUCH OBAJTKA, Autor: ~MAZUR [79.185.151.*]
    Dnia 2022-12-29 o godz. 15:29 ~MAZUR napisał(a):
    > ZIOBRO NA PREMIERA RP I PORZĄDEK ZE ZŁODZIEJAMI ZROBI. NO I W KOŃCU POLSKA BĘDZIE POLSKĄ.
    >Żeby Polska Była Polską , Jan Pietrzak - Bing video

ZIOBRO ZAWSZE CHCIAŁ DOPAŚĆ MAZURA, A JA TEŻ MAZUR, ALE CÓŚ CIA MU NIE POZWOLIŁA? ALE WYSZKOLIŁ SIĘ NA BŁĘDACH W POLITYCE, I TERAZ JA MAZUR POWIEM ŻE, GDYBY NIE WCZEŚNIEJSZE EKSCESY Z MAZURAMI, TO ZIOBRO BYŁ BY WITANY JAK WÓDZ W USA I UE, A NAWET MIEDWIEDIEW NIE BIŁ BY DZIECI POLSKICH DYPLOMATÓW W ZMIENNO IMIENNYM MIESCIE DRUGIM PO MOSKWIE. A TAK TO WSZYSCY ZASTANAWIAJĄ SIĘ O CO W RP CHODZI? WSZAK PO ZMIANIE PRAWA W RP PAN ZIOBRO, MÓGŁ BY NAWET W SWOICH KANCELARIACH UWINNIĆ ISIS, TAKĄ MA WIEDZĘ I WENĘ TWÓRCZA. WSZYSTKO ZALEŻY ILE PROCENT ODPALĄ KANCELAROM PRAWNYM ZIOBRY? TO PO TAKIEJ WERSJI ZBYCHA PREZYDENTA DUDĘ WEPCHAŁ NA MINĘ W UE, A Z PINOKIA ZROBIŁ NEPTYKA, MIAŁO BYĆ PIĘKNIE I RADOŚNIE, A WYSZŁY KAMIENIE MILOWE.
  • Re: Kurs a poczytność GW Autor: ~Wiesław [89.64.70.*]
    Redakcja GW pochwaliła się, że liczba cyfrowych subskrypcji przekroczyła 300 tys. Wiadomo, że lepiej by wyglądało i zarabiało 600 tys. albo milion, ale i tak dobrze dla firmy i akcjonariuszy, że ta liczba wciąż rośnie. Kupowałem po 4,36 i trzymam.
  • Re: Kurs a poczytność GW Autor: ~edo [88.156.135.*]
    Ja kupowałem po 4,90 i trzymam długoterminowo, tu może dużo dobrego się zdarzyć. Na razie mamy oRGR:)
  • Re: Kurs a poczytność GW Autor: ~mietek [83.28.245.*]
    a ja mam średnią zakupu 6,31 i też trzymam
  • Re: Kurs a poczytność GW Autor: ~edo [88.156.135.*]
    To co najgorsze powinno być za Agorą, ja widzę tutaj wiele szans , czekamy na marcowy raport i się zobaczy.
  • Re: Kurs a poczytność GW Autor: ~Katz [178.183.4.*]
    Będzie zmiana władzy po wyborach będą reklamy dla Wyborczej będzie zgoda na objęcie radia ZET i będą wyniki. Nie będzie zmiany to pójdzie w dół. Proste.
  • Re: Kurs a poczytność GW Autor: wolnylogin [159.253.247.*]
    To jak kiedyś Trybuna Ludu, nikt tego nie czytał a władza (za nasze pieniądze) to utrzymywała
  • Re: Kurs a poczytność GW Autor: 5th_element [89.239.98.*]
    skoro id(io)tów przybywa to jak ma rosnąć sprzedaż Wyborczej, to gazeta dla inteligentnych osob.;-) Taaak iwem co napiszą prawicowcy... niech zostaną przy swoich wsieci itp. GW to promil koncernu Agora. A czekamy jeszcze na przejęcie Radia ZET.
  • Re: Kurs a poczytność GW Autor: ryssiekk [78.9.164.*]
    Od zawsze Wyborcza to mądre artykuły na każdy temat, śledzenie uważne polityków i szczera krytyka. Pomijając już fakt, że z tej tylko gazety, plus może jeszcze Newsweek, Politya, Internet jak Onet,nawet WP, tylko tam naprawdę sądziennikarze, którzy po prostu nie są cenzurowani i piszą o tym co chcą, szczerze, zgodnie z etyką. Jak ktoś tu napisał niewykształceni ludzi, którzy są elektoratem PIS nie kupują jej i dobrze, burzy mózgi, szkodzi, przeszkadza myśleniu. Ok, Agora to nie tylko GW czy portal Wyborcza. Forum Agora to jedno z nielicznych, gdzie tutaj nie pisze sie merytorycznie o spółce, jej wartości itd, tylko po prostu trolle wynajęte przez obóz władzy, bądź nakręceni hejtem do wszystkiego co jest "tym gorszym sortem" wg. niskiego kacyka, stąd oczywiście i na ten post poleje się taka ich żółć. Ten rok to ostatni kiedy rząd nie reklamuje się w największej polskiej gazecie, jak i omija najchętniej oglądaną telewizję czyli TVN. Koledzy z PIS, gdy przegracie wybory to i tak tylko prawdy o kolejnych rządzących dowiecie się z Wyborczej, bo jest to niezależne, uczciwe medium. Hejt na Michnika, Żydów itd nic nie pomoże, no bo jak tumany może pomóc, pomyślcie? Wiem, trudny proces, ale warto zawsze próbować.
  • Re: Kurs a poczytność GW Autor: ~Olek [31.60.65.*]
    Cała prawda całą dobę buhahaha szambo
[x]
AGORA -1,06% 9,36 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.