pojawił się obrót, pojawiły się wzrosty, pojawili się patoinwestorzy, pragnę przypomnieć, że od końca czerwca czyli historycznego minimum cena akcji wzrosła o 100% ale też wartość jest 1/3 tego co było maksymalnie. warto zauważyć, że zaraz MMS wejdzie na Nintendo, pozostałe konsole w konsole w kolejce, Bugvasion gotowe, udziały 30% w Froville, która niebawem wypuści grę i kolejne 2 ma zapowiedziane, 20% udziału w międzynarodowym przedsięwzięciu z budżetem 1 mln euro, dodatkowo swoje produkcje w zaawansowanym przygotowaniu, jedna wydana gra, która w znacznym stopniu zaspakaja bieżące koszty działalności i jeszcze 2 mln w kasie. stawiam do połowy roku na kapitalizację 60mln
Heh interesujace co kolega pisze, chyba dosc wysoko kupil ze tak placze? Ja uwazam ze ma spory potencjal ta spolka, wiec i nie zdziwi mnie ruch w kierunku conajmniej 15pln..pozdrawiam ujadaczu i zaklinaczu rzeczywistosci, nie zapomnij o premierze 13 stycznia w ktorej spolka bedzie miala czysty zysk, kupuje sie przyszlosc...
aktualnie jestem w okolicach zera, nie mam powodów do narzekania, dużo uśredniłem ale na chwile obecną przełożyło się to na 1% akcji, tym bardziej spółce kibicuję
To wystaw chłopcze na sprzedaż, bo ja chcę dokupić a ostatnio jak dokupiłem to poszło 20% do góry :) Po co się masz męczyć. W 2024 sprzedam ci po 100 :)
I to jest wlasnie to. Wiekszosc oddaje nie kierujac sie ATH, a w tym przypadku ATH i premiery gier powinny wypchac kurs wysoko. Poki co i tak tanio jest, bo emisja byla po 9.50 pln a zapewne ci co nabyli akcje po tej cenie z pewnoscia chcieli by sprzedac po 20pln :)