• Przemyślenia Autor: ~Szymon [185.157.14.*]
    Czy ktoś zastanawiał sie czy terapia nie Jest specjalnie przeciagana bo chcą ja połączyć z przejściem Jr na rynek główny ? Przejście na rynek główny I kwartał 2023 wiec obstawiam ze będzie sie tez działa na synerdze.
    Jakieś przemyślenia ? Dziękuje trolla i naganiacza.
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Tokyo [37.47.217.*]
    Myśle że może tez tak być hak piszesz .
    Poczekamy spokojnie zobaczymy
    Napewno coś szykują
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Szymon [185.157.14.*]
    Po pierwsze musza wartość Jr podnieść wiec potrzebują czegoś mega.
    I ostani wpis na Twitterze. I w arkuszu są jakiej chore akcje wystawione za chora kasę.
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Prezes [46.204.0.*]
    Mowisz o tych 210 000 po 200zl?
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Prezes [46.204.0.*]
    Co do mojej opinii będzie ciekawie pod kątem pozytywnym tym bardziej ten wpis na Twitterze mnie bardzo przekonuje: „szczególnie liczę tu na Ongeno” myśle ze zarobimy i to ładnie ale to moje prywatne zdanie
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Meth [217.96.239.*]
    Kto Wam powiedział, że będzie tu Ongeno? Spółka będzie odpowiedzialna za „marketing” i skalowanie terapii… niekoniecznie poprzez odwrotne przejęcie Ongeno (choć oczywiście tego bysmy chcieli). W oczekiwaniu (juz kilkuletnim) na konkrety życzę akcjonariuszom naszej „perełki” Wesołych Świąt!
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Szymon [185.157.14.*]
    Myśle ze każdemu z nas - wpis na Twitterze dla nadzieje która ja osobiście straciłem. Ja liczę na otwrotne przejęcie jeśli jest to oczko w głowie Januarego to chce na tym zarobić$$$$$$$$
    Ale zobaczyny za rok
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Bykuś [83.28.214.*]
    Dnia 2022-12-22 o godz. 13:20 ~Szymon napisał(a):
    > Myśle ze każdemu z nas - wpis na Twitterze dla nadzieje która ja osobiście straciłem. Ja liczę na otwrotne przejęcie jeśli jest to oczko w głowie Januarego to chce na tym zarobić$$$$$$$$
    > > Ale zobaczyny za rok

To oczko w głowie, a nie w upie, ma jak widać wielkiego zeza... :))}
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Felix [88.156.140.*]
    Akcjonariuszom życzę zdrowych i wesołych świąt oraz wytrwałości w nowym roku a grubemu styczniowi żeby mu ość z karpia w gardle stanęła
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Prezes [88.156.132.*]
    Czujecie to jakby wszyscy się ustawili po min 200zl za akcje na sprzedaż było by grubo…ale uwierzcie mi tu jest mocny skład serio nikt tu tanio akcji nie odda to widać po arkuszu
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Meth [37.248.174.*]
    no ja tanio nie oddam :)
  • Re: Przemyślenia Autor: ~Prezes [88.156.132.*]
    Ja sobie obiecałem jak dobrze tutaj zarobię będzie na Śląsku jeździła G klasa g63amg na S1Prezes
[x]
SYNERGA -1,00% 0,59 2025-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.