Na haczyku. Rany boskie, co za losie to brały po 32-35 groni, nie sprawdzając takiej podstawowej informacji jak liczba pracowników, aktywa, wartość księgowa.
Dnia 2022-12-22 o godz. 10:07 erj007 napisał(a): > Na haczyku. Rany boskie, co za losie to brały po 32-35 groni, nie sprawdzając takiej podstawowej informacji jak liczba pracowników, aktywa, wartość księgowa. > > > > Ludzie kochani. Ostrzegałem
Dnia 2022-12-22 o godz. 10:22 erj007 napisał(a): > Po co mnie cytujesz. Odpisuj normalnie. > > > > Co prawda w oczy kole? Żescie się dali na lewe info wycyckac z kasy. Ostrzegałem!! Cały wieczór pisałem o tym.
Nie wiem kto ci krzywde z Termo zrobił, alw zachowujesz się jak psychol. Podobnie działał src, a teraz pojawia się jak akcje spadaja i chowa się do dziupli jak rosną… To jest czysto spekulacyjna spółka, na której umiejętnie można wyciągać niezle zyski. To jest spółka typu, albo się uda wielki zysk, albo się utknie z miesiące z cena poniżej zakupu. Wydoroślej człowieku, chyba, ze masz 10 lat
Dnia 2022-12-22 o godz. 10:36 ~Sypoleusz napisał(a): > Nie wiem kto ci krzywde z Termo zrobił, alw zachowujesz się jak psychol. Podobnie działał src, a teraz pojawia się jak akcje spadaja i chowa się do dziupli jak rosną… To jest czysto spekulacyjna spółka, na której umiejętnie można wyciągać niezle zyski. To jest spółka typu, albo się uda wielki zysk, albo się utknie z miesiące z cena poniżej zakupu. Wydoroślej człowieku, chyba, ze masz 10 lat
taaak - już szykuję się do sprzedaży po twoim reko - hehe - ciekawe co ty tu robisz dzieciaku - czmyhaj z tej spółki bo wtopisz świąteczne kieszonkowe - hehe