Andrzej a ty trzymaj akcje wiedząc że coraz niżej i później odkupić no ale widać na giełdzie od covida jesteś jak wielu niedoświadczonych,na co czekasz na poprawę marży nie realne 20lat nie potrafia
Co masz przeciwko kółkowiczom ? Następna transza czeka na sprzedaż gdy wzrośnie powyżej 13,6. Jestem zatowarowany mam co sprzedawać a i kupić jest za co. Żeby zarabiać trzeba mieć akcje .Żeby mieć trzeba najpierw wejść. Jestem w grze a ty stoisz w rozkroku.
zgasiłeś farmazoniarza andrzejka jak peta, hahahahahah smiesza mnie zawsze ci wybitni inwestorzy z szambiastego forum bankiera co kupują na dołku a sprzedają na górce...;-) marnują się siedząc tutaj całymi dniami ale cóz takie mają życie :-)
~lol -martw się o siebie. Ja mam co sprzedawać z zyskiem, a twój magazyn pusty. Powiedz jak ty chcesz zarobić na Grodnie ?Dlaczego akurat na Grodnie ? Może się czegoś od ciebie nauczę.
lol -możesz mi wskazać w czym się gubię ? Czy ty rozumiesz moje pytania ? Powiedz jak ty chcesz zarobić na Grodnie ? Dlaczego akurat na Grodnie ? Zapytam dodatkowo dlaczego czekasz na 9-10 zł.? Co się wtedy stanie ? Kupisz i zacznie rosnąć?