Jak na razie większość akcji mają Ci którzy wieżą w spółkę i wiedzieli już coś wcześniej co się święci :) Teraz stopniowo będzie dołączała spekulanci z ulicy i jak zawsze profesjonalne pieniądze będą grały na ich emocjach: Sprzedawali im wysoko, wywoływali korekty na których będą puszczały nerwy ... Powiem krótko potencjał bardzo duży ja mam spory pakiet który nabyłem na przestrzeni kilku ostatnich dni i będę go sprzedawał o wiele wyżej przy widocznym procesie dystrybucji :)
Znając historię spółki to tak na dwa razy. Było już wiele "rewolucyjnych" produktów które miały przynieść krocie i tak średnio. Pewnie spekuła wywinduje to na 1pln a potem się zobaczy. Jak będą zamówienia i realizacje to jazda do góry, jak nie to powolne spadanie z powrotem do bazy. Ja zamknąłem już wieloletnią pozycje z stratą by zmniejszyć zysk z tego roku, no ale pech chciał że zaraz po zaczęło rosnąć, trudno. Ale ja już tutaj nie wchodzę.
Ile ma pracowników na dzień dzisiejszy nikt nie wie .... jak zaktualizują dane się dowiemy. Przecież są tzw. podfirmy których pracownicy nie sa pracownikami firmy matku....
Nie zbliżając nikomu , ale niekture wpisy są żałosne...
Tu 10 zł za akcje to na 100%bedzie.
Na ukrainę biorą taki sprzęt z pocałowaniem ręki...
Wiem bo w firmach nie ma agregatów wszystko idzie na ukrainę.
Nie muszę odpowiadać...
Matematyka to królowa nauk jak jesteś z nią na bakier to nie masz co tu szukać...
Spekulacyjnie wszystko just możliwe...
Tu chodzi o zarabianie kasy a nie naiwniackie sztampowe postrzeganie GPW...