tylko ,że w lutym czy w marcu 2023 bo jak zwykle będą opóźnienia jeśli wogóle ten sprzęt do PL / emitenta dotrze nikt ich nie będzie potrzebował - te agregaty powinni sprzedawać w zeszłym roku w październiku , najpóźniej w listopadzie
Ukraina ma rejony, gdzie prądu nie mają od wielu miesięcy. Prąd przywracają tylko w szpitalach i ważnych placówkach. Po miastach i po wsiach ludzie długo prądu mieć nie będą. Ty src powiem ci tak, wiem, że ktoś w spółce cię skrzywdził i że obiecałeś sobie, że do końca życia będzie truł na spółkę. Ja w obecnych okolicznościach też bym robił to, co obecny prezes, sprzedawał agregaty na rynek, gdzie najbardziej potrzebują. Zapewne z euforią przyjąłbyś info o sprzedaży agregatów w Hiszpanii, gdzie problemów z brakiem prądu nie ma.
Nie zaklinaj rzeczywistości, ta spółka będzie teraz grana i ma niezłe perspektywy na przyszłość.
Dobra leszczu każdy wie co się tam dzieje a to nie znaczy, ze termo to zrealizuje. Do tej pory zawsze ponosili sromotną porażkę. Mam Ci wymienić te wszystkie pseudo umowy którymi nas prezes raczył? Udajesz czy jestes nie teges?
Na Ukrainie ludzie z zimna umierają, a tu wpis że agregaty już są tam nie potrzebne, to chyba rzeczywiście wg szanownego kolegi należy sprzedawać je w Hiszpanii.