Akcjonariat zawsze jest w części dziwny - jednak nie będę wyskakiwać z czegoś innego aby dywersyfikować portfel 90/10.....ja już swoje dopakowałem od początku listopada o 70 k więcej, o czym pisałem. Jeśli ktoś pozwoli- zacznę zakupy dalsze od <35 . Jeśli nie- czekam swoje wyżej
I super ja tez czekam na wieksza gotowke i dołąduje, jak odleci no cóż,Na razie taki marazm na spółce mi pasuje a to info utwierdza w przekonaniu że bedzie OK.
Nie sprzedalem dzis ani 1akcje z mojej strony sypanko skonczone mam 2spolki zobaczymy ktora pierwsza odpali. Jak zdaze jeszcze odkupie tyle akcji co mialem +dobiore wiekszy pakiecik bo czekam na boom magasynow by wszystkk oddac potem znow n gorce po x zl juz przestalek sie udzielac na forum. Nie piszcie wiecej do mnie nie odpisze juz pozdro wesolych swiat
Wesołych świąt również spekulant. Nie złość się, ale w moim wpisie jest dużo racji. Bo to, że dziś nie oddałeś, nie oznacza, że zadusiles mocno kurs. Ja tylko mogę podziękować za Twoje akcje z okolic 38-41. Jak byś jednak się rozmyślił, to czekam pod 35 na paczuszki pod choinkę. Dzięki i pozdrawiam