• O, umowa Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    coś robią :)
  • Re: O, umowa Autor: ~Ehhh [5.184.215.*]
    W końcu jakaś konkretna umowa na dobre 3 bańki, a kurs ani drgnął??? Dziwny jakiś ten akcjonariat...
  • Re: O, umowa Autor: ~pomocny [91.123.219.*]
    Akcjonariat zawsze jest w części dziwny - jednak nie będę wyskakiwać z czegoś innego aby dywersyfikować portfel 90/10.....ja już swoje dopakowałem od początku listopada o 70 k więcej, o czym pisałem. Jeśli ktoś pozwoli- zacznę zakupy dalsze od <35 . Jeśli nie- czekam swoje wyżej
  • Re: O, umowa Autor: ~Koń [88.156.133.*]
    3mln , to jakieś 10-15% zysku tj 300tus a to wychodzi 0,5gr na akcje. Pytasz dlaczego nie rośnie?
  • Re: O, umowa Autor: ~gracz [83.26.198.*]
    Wlasnie, jednak jakoś przędą, brać bo taniej juz nie bedzie.
  • Re: O, umowa Autor: ~kolekctionofdiamonds [37.47.156.*]
    iksdedede a ja dokupiłem kilkadziesiąt tysięcy akcji 3 godziny przed
    I super ja tez czekam na wieksza gotowke i dołąduje, jak odleci no cóż,Na razie taki marazm na spółce mi pasuje a to info utwierdza w przekonaniu że bedzie OK.
  • Re: O, umowa Autor: ~kolekctionofdiamonds [37.47.156.*]
    ja czekałem żeby uśrednić ale i tak mam cenę wejścia jeszcze lekko powyżej 0,40
  • Re: O, umowa Autor: ~Pomocny [5.173.104.*]
    Spekulant zadusił kurs za to, że się z niego śmiali. Wyszedł na tym jak dziecko, które na złość mamie odmrozi sobie uszy. Brawo
  • Re: O, umowa Autor: ~Bolsze [156.146.54.*]
    Spekuland swoje flustracje na kursie odbija , wali akcjami na oślep ?
    Ktos cierpliwszy odbiera i tak ma byc.
  • Re: O, umowa Autor: ~spekulant [188.33.240.*]
    Nie sprzedalem dzis ani 1akcje z mojej strony sypanko skonczone mam 2spolki zobaczymy ktora pierwsza odpali. Jak zdaze jeszcze odkupie tyle akcji co mialem +dobiore wiekszy pakiecik bo czekam na boom magasynow by wszystkk oddac potem znow n gorce po x zl juz przestalek sie udzielac na forum. Nie piszcie wiecej do mnie nie odpisze juz pozdro wesolych swiat
  • Re: O, umowa Autor: ~Pomocny [5.173.104.*]
    Wesołych świąt również spekulant. Nie złość się, ale w moim wpisie jest dużo racji. Bo to, że dziś nie oddałeś, nie oznacza, że zadusiles mocno kurs. Ja tylko mogę podziękować za Twoje akcje z okolic 38-41. Jak byś jednak się rozmyślił, to czekam pod 35 na paczuszki pod choinkę. Dzięki i pozdrawiam
  • Re: O, umowa Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    Erato jutro rusza
    https://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/3359914,gpw:-komunikat---erato-energy
[x]
MTENERGIA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.