Ja tam jestem spokojny i 3 cyfry widzę w dość niedalekiej przyszłości. Dzisiaj duży wzrost przy sporych obrotach (już jest 400k)… na szczęście wchodziłem sporo poniżej trzech cyfr więc ładna liczba mi się wyświetla na zielono :-)
Niektórym nie mieście się w głowie że ktoś robi biznes dla robienia biznesu i czegoś ekstra z perspewtywy rozwoju technologii. Na pewno mają tajne kontakty z Chinami tylko po to aby dymać inwestorów na GPW :-)
Na pewno jak mają tajne kontakty z Chinami tylko po to aby dymać inwestorów to juz przecież nie są tajne jak ty na pewno to wiesz i przez to forum wie już cały świat o tym tajnym choć już nietajnym porozumieniu dzięki tobie oczywiście wielki mistrzu tajności od odtajanie tej tajności
Ty chyba masz spory problem w czytaniu ze zrozumieniem i wyłapywaniem kontekstu wypowiedzi :-) przeczytaj raz jeszcze moje trzy posty na raz i jeszcze raz odpowiedz. Wierzę w Ciebie „mistrzu”. You can do it!
W jakim sensie dymają? Ja kupiłem dawno i nikt mnie nie dyma. Mam ładną stopę zwrotu i trzymam dalej po wierzę w papier z perspektywy fundamentalnej, Wiem że ryzyko duże i że rynek może nie kupić technologii albo Chinole skopiują ale jak ktoś chce mniej ryzyka to niech inwestuje w WIG 20. Jak pisałem wcześniej max co stracę to kapitał który włożyłem a zarobić mogę wielokrotnie więcej - ot cała idea inwestowania w start ups.
Nie wiem skąd idea że ktoś tutaj kogoś dyma... chyba sami się dymacie nawzajem. I którzy to Ci mali i uciśnieni? Ten który kupił po maksymalnym kursie dnia 700 sztuk? Na biednego mi nie wygląda... Kupno idzie w dużych pakietach a sprzedarz przeważnie w małych transakcjach. Ja widzę cierpliwego dużego zbieracza który trzyma kurs aby nie poszybował zbyt gwałtownie bo wtedy będzie kupował drożej.
Dnia 2022-12-22 o godz. 19:07 ~Crimson napisał(a): > Nie wiem skąd idea że ktoś tutaj kogoś dyma... chyba sami się dymacie nawzajem. I którzy to Ci mali i uciśnieni? Ten który kupił po maksymalnym kursie dnia 700 sztuk? Na biednego mi nie wygląda... Kupno idzie w dużych pakietach a sprzedarz przeważnie w małych transakcjach. Ja widzę cierpliwego dużego zbieracza który trzyma kurs aby nie poszybował zbyt gwałtownie bo wtedy będzie kupował drożej.
w przyszłym tygodniu byki rozjada niedźwiadki 110 test