bo spółka przynosi straty, ma niska wartosc ksiegowa, nie czytalem ilu ma pracownikow, moze napiszesz?
Ilez to spolek bylo gdy Putin zaatakowal ukraine co to mialy isc do nieba, lubawa, zremb, protektor, glcosmed.
Pamietam glcosmed w szczycie spekulacji na poczatku wojny sprzedawalem po 4.2 ile teraz jest? Lubawe tez sprzedawalem po 3.80 bodajze, ile teraz jest?
To co sie dzieje na tej spolce to jedynie spekula, na moze tydzien! Gruby zniknie a wy zostaniecie z papierem na miesiace, az do jakiegos kolejnego espi.
Spółka przynosi straty od kilku lat, a wczoraj urosła ponad 60%. Dzisiaj korekta, ale ktoś te akcje skupił. Prawie 2 mlnPLN w 2 dni. Kto to kupił? Drobnica?
I dizs spadła prawie 30%. Co to Z argument że urosla. Spekula się zleciała i tyle. Tak samo szybko ucieknie a wy zostaniecie z gorącym kartoflem do następnego espi może za parę miechów.
To jest czysto spekulacyjna spółka. Może upaść, a może jeden temat wystrzelić i można na niej zarobic. Jest wiele osób, które już na niej zarobiły. Nawet ja przy obecnej cenie jestem do przodu, ale póki co trzymam, bo tak wysoki obrót mnie do tego skłania. Mogę mieć racje, mogę się mylić. Jest pewna zasada, ze na giełdzie gra sie takimi środkami, przy utracie których przechodzi się nad strata do porzadku dziennego. Tak, że luz.