Dnia 2022-12-23 o godz. 11:22 ~wpissdu napisał(a): > Jak tam inwestycja eskimos? widzę minus 20% wtopy na perełce,a cena taka atrakcyjna teraz po 0,389 tylko jeleni brak
On dokupuje kiedy inni realizują zyski. Klasyczny dawca kapitału. Podbijcie to on na pewno odkupi.
Dziękuję za zainteresowanie moimi inwestycjami. Kolego wpisdu masz bardzo ładny nick. Pewnie inne wulgarne były już zajęte. Jeżeli uznam inwestycję za atrakcyjną to kupuję. Kupuję gdy jest tanio i sprzedaję kiedy w mojej ocenie jest drogo. W tej chwili nie jest drogo.
To co mam sprzedać czy kupić? A co Ty inwestorzy wpisdu zrobiłeś?
Będę wdzięczny za mądrą radę. Oraz odpowiedzi na zadane pytania, próbowałem wysławiać się w miarę możliwości w sposób prosty, czytelny, jednoznaczny, żebyś pojął sedno moich pytań.
0,37 - eskimos obserwuje 0,48 - eskimos pisze o torcie i dokupuje akcyjki.
Ja robię odwrotne. Kiedy eskimos obserwuje jak kupuje. Kiedy eskimos kupuje to ja zostaje bez akcji. 15-20% na czysto po kazdym numerku. Dziekuje eskimosie.
Dnia 2022-12-23 o godz. 15:52 ~Tango napisał(a): > 0,37 - eskimos obserwuje > 0,48 - eskimos pisze o torcie i dokupuje akcyjki. > > Ja robię odwrotne. > Kiedy eskimos obserwuje jak kupuje. Kiedy eskimos kupuje to ja zostaje bez akcji. > 15-20% na czysto po kazdym numerku. > Dziekuje eskimosie. >
TAK wiem, nie zdąże wskoczyć. Wiem. Nie zamierzam.
Ten tango to widać po wpisach taki prosty chłop coś gdzieś czytal ,coś gdzieś widział ale nie do końca rozumie Światu też są tacy potrzebni Podsumowując Panie Boże jakiego mnie stworzyłeś takiego mnie masz
Dnia 2022-12-24 o godz. 07:56 ~Art napisał(a): > Ten tango to widać po wpisach taki prosty chłop coś gdzieś czytal ,coś gdzieś widział ale nie do końca rozumie Światu też są tacy potrzebni Podsumowując Panie Boże jakiego mnie stworzyłeś takiego mnie masz