..."rozpoczął negocjacje i złożył ofertę do jednej z największych sieci DIY w Francji".
Wg mnie można czytać również iż sprzedaż może mieć miejsce bez kolejnego informowania za pomocą espi. Dawać espi o rozpoczęciu negocjacji i złożeniu oferty a za chwile o rozpoczęciu dostaw lub podpisaniu umowy na dostawy to chyba trochę mijanie się z celem systemu espi.
Niekoniecznie w kulki ale nie mają takiego obowiązku. Inna kwestia że spółka nigdy nie szukała pompowania kursu, obietnic nad wyrost lub pisania bajek.
Przekonamy się
gaz i węgiel ostro tanieje ,a to będzie miało przełożenie na biznes ackermana ,na powtórzenie wyników z obecnego roku raczej nie ma co liczyć ,przynajmniej na obecna chwile
chodzi o to ze na zachodzie nie ma już problemu z dostępem gazu ,węgla ,wiec np Niemcy już tak chętnie nie będą zmieniać źródła ogrzewania ,ackerman korzystał na tym ze zachód miał braki gazu
Tam sytuacja jest taka że gospodarstwa domowe boją się że im odłącza gaz. A ty piszesz że tanieje. Tam kryzys energetyczny jest bardziej odczuwalny niż w Polsce.
To samo potwierdzają znajomi mieszkający na stałe w Niemczech. A Ty skąd swoje wywody bierzesz?
Jesteś jej Morawiecki mówiący że w Polsce mamy klęskę urodzaju jeśli chodzi o węgiel...
chyba patrzysz na inne notowania , bo ja wieże ze gaz tanieje na rynku oraz węgiel ,Niemcy tez szybko postawili gazoport i zakontraktowali dużo gazu z Norwegii ,wiec ludzie już nie będą się bali , trzeba patrząc obiektywnie a nie patrzeć tylko jedna stronę , ja wskazuje zagrożenia dla spółki ,bo moim zdaniem ma to przełożenia na zamówienia ,których narazie nie widać ,rozmowy to nie zamówienia
Ty wierzysz że gaz tanieje i ropa też tanieje a placisz i zapłacisz jeszcze więcej w przyszłym roku. Nawet jak jeszcze bardziej stanieje. To samo Niemcy tylko tam jest realne zagrożenia odłączenia dostawa dla prywatnych odbiorców a w Polsce nie.