nie gryzie sie reki ktora karmi..... masz 3,6 zaraz bedziesz na zero.... jeszcze jakis czas pewnie, napiszesz ze kupujesz po 90 groszy pkc,a jak bedzie po 90 groszy to znikiesz... jak fatamorgana o ile juz nie zniknales... i masz inny nick na innym forum nie ujadasz zeby kupowali :D
Sprostowanie mam średnią 3,2 zł tylko, że wszystko kupione z zysku na tej spółce więc nie strasz mnie średnią 90 groszy
Możemy spisać umowę,że kupuję po 90 groszy 100-300 tys akcji
Jesteś chętny?
Nie interesuje mnie cena i zbijanie jej przez kogoś żałosnego po 0,5 groszy
Spokojnie poczekam na wzrost i to kilkaset procent.
Mam prośbę...nie martw się o moją kasę
Nie bądź drugim bananem ,giełda jest od zarabiania kasy a nie od pisania postów w których chcesz udawniac,że masz rację.
Rację ma ten co ma zysk i kasę .
A po co płacić notariuszowi? Niech ustawi zakup po 90 groszy, a ty wywal PKC. Będziesz miał jeszcze wyższą średnią i nawet więcej akcji opylisz. Sam chętnie zacznę powolny skup na takich poziomach.
Andrzej nie bądź cienias i wystaw zlecenie kupna 300k po 90 groszy :-) przecież nie raz już się deklarowałeś, że kupisz w tej cenie. Jak Ci wpadnie to przecież wygranym jesteś! A może jednak bajkopisarz jesteś? :-) Gdzie ta dycha Andrzej?
Banan mogę od Ciebie kupić bądź spokojny znajdę te drobne na zakup 300 k akcji
Sorry przecież ty jesteś golodupiec ...
Za 500 plus nic nie kupiłeś to możesz pomarzyć o takim pakieciku
Mistrzowie wytaw po 15,5 zobaczymy czy z dema da sie zyc.... ze niby to prawda... a na marginesie to spolka konsekwentnie idzie w dol, tak ze mocniej naganiaj moze jeszcze odkupia od grubego
Hahahaha
Myślisz,ze trzymam żywej gotówki kilkaset tysięcy złotych???
U mnie pieniądz nie leży bezproduktywnie
Prawie całą kasa jest w akcjach i zarabia na siebie
Jeśli ty trzymasz 300 tys złotych bezproduktywnie to współczuję na samej inflacji tracisz 60 tyś zł plus to co mógłbyś zarobić
Po takich postach nie dziwie się, że 70% ludzi traci na giełdzie lub czeka tak jak banan ,że spadnie do jakieś wyimagowanej ceny.
U mnie każdy dzień to okazja do zarobienia kasy.
No sprzedałem Saule po 6,9 zł po to by kupić inną spółkę ,która z 8 zł zdrożała na 24-25 zł. Za część akcji odkupiłem Saule niżej o50% niż sprzedałem.Pokazuje ,że jedna kasą możesz zarobić kilka razy a nie trzymać z formie "bilonu" i pisać głupoty o zarabianiu
Tutaj mnóstwo królów inwestycji z ...płótnem w kieszeni.
To tacy sami jak autorzy książek o zarabianiu milionów dolarów na giełdzie przymierajacych w życiu
Mistrzu działasz na trole jak lep na muchy, popatrz ile się tego tałatajstwa zleciało. Po prawie 2 latach na peronie chociaż o możliwości kupna akcji chcą porozmawiać bo z 500+ nic nie zostaje przy inflacji 20%.
Możesz sprawdzić ile mam akcji ... podjadę w przeciągu 24 godziny do Ciebie....koszt 100 tys złotych
Jesteś chętny?
Zobaczymy kto.ma konto demo
Bądź odważny
nie ma co beczeć, dobry walor do optymalizacji zysku...choć dawno zawierzyłem w ich idee i pomysł, a to póki co zonk, poczekam czy zrzucą <3 to oddam bez chciwości :) powoli przestaję szanować takie spólki i ludzi tam wkręconych opowiadaczy, a bez właściwych narzędzi do realizacji marzeń, eh
Może chcesz sprawdzić ile mam akcji i z jaką średnią,???
Koszty 100 tys złotych
DC był mocny tylko w pisaniu ale jakoś nie chciał sprawdzić...cykor
Muszę cię rozczarować wszystkie akcje mam z zysku głównie po sprzedaży po 12 zł kupionych po 6 złotych
Ja spokojnie czekam na wzrost kursu ,nie tracę czasu na pisanie 24 godziny na dobę na forum spółki której nie mam akcji...bo trzeba mieć coś z głową żeby tak robić
Z głową to trzeba mieć nie tak aby pisać do kogoś mimo, że ktoś olewa cie z góry na dół jak ka ciebie biedny człowieku. Z głową trzeba mieć dobrze aby traktować cie poważnie gdy anonimowo chcesz zalozyc się na jakimś forum z drugim anonimem o 100 tysiecy. No podbiłem ci stawkę do 150 i co? Z głową trzeba mieć źle aby pisać co dzień że nie piszesz na forum. Aby chwalić się mieszkaniem czy autem..... zastanów się nad stanem swojej glowy
Mistrzowskie to dziciuch patrząc na jego propozycje. Wystarczy, że wystawi swoje 30 tys. akcji i każdy zobaczy na arkuszu zleceń, czy faktycznie ma czy konfabuluje.
Amazonka a ty coś masz na plusie na Saule czy tylko na postach po 30 groni zarabiasz?
Zobacz nawet twój kolega DC jest zarobiony a ty co?
Bieda aż piszczy u ciebie