Witam, słyszałam coś o nowej inwestycji dewelopera mill-yon w Gadańsku w okolicach starówki, interesuje mnie ona, bo chciałabym dobrze zainwestowac tam pieniądze. Deweloper ten już w Warszawie zaangażowął się w bodowe osiedla aura park (znanego mi ze strony www.aurapark.com.pl), jestem ciekawa czy eksluzywny poziom i relamowane penthouse'y spełniają oczekiwania mieszkańców. Prosze wiec o odzew.
hehe niezla zagrywka :) jaka masz pensje w mill-yonie Aniu :) cmok ... ale chwyty stosują juz deweloperzy ... ach ta kasa co ona potrafi zrobic z czlowieka ...
Ja również słyzzałam o tej inwestycji ale przy okazji kupna mieszkania w Warszawie. Słyszałam, ze w Gdańsku Deweloper ten akcentuje szczególnie okolice w której ma powstać osiedle- słyszałam o Wzgórzach Spichrzowych. Osobiście jestem zadowolona ze współpracy z tym deweloperem- kupiłam mieszkanie w Warszawie w Wilanowie.
Powodzenia
To, że Mill Yon musi płacić wynajętej firmie reklamowej za umieszczanie w internecie pozytywnych opinii o nim najlepiej pokazuje czego można się spodziewać po tym deweloperze. Kto rzeczywiście kupił mieszkanie w Aura Park ten wie jaka tam jest naprawdę sytuacja. Od miesięcy walczymy z deweloperem o dotrzymanie przynajmniej części złamanych punktów umów. Zaniżony standard, beznadziejna jakość, odkrywanie co chwilę nowych wad, czy liczne, niedotrzymywane obietnice ze strony Pani Rotshild - prezes firmy Mill Yon - to codzienność mieszkańców Aura Park :(
Żenada!
Ty i "Ania z Gdanska" to ta sama osoba z tym samym adresem IP nalezacym do ARBOMedia. Mill-Yon placi Wam za to zebyscie oszukali kolejnych klientow. Nie macie naprawde sumienia. Dla pieniedzy oklamujecie.
Zenada! Pani prezes firmy Mill-Yon. Wstyd. Oklamujecie klientow etap A, teraz chcecie w ten sposob oklamywac kolejnych ludzi? Hanba!
Ania z Gdanska, czy Mirena itp itd... to ta sama osoba - a wlasciwie ARBOVision (195.116.115.*]) . To ARBOVision na zlecenie udaje (potencjalnych) klientow Mill-Yon rozpowszechniajac pozytywne opinie o NIEUCZCIWYM DEWELOPERZE.
Kazdy chyba wyciagnie odpowiedni wniosek co do firmy, ktora nie dosc ze oszukala klientow to jeszcze placi za takie reklamy w necie.
Pani Rothschild, WSTYD! Dosc juz oklamywania!. Zwin Pani interes i idz Pani oszukac gdzieindziej.