• deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ~Anna z Gdańska [195.116.115.*]
    Witam, słyszałam coś o nowej inwestycji dewelopera mill-yon w Gadańsku w okolicach starówki, interesuje mnie ona, bo chciałabym dobrze zainwestowac tam pieniądze. Deweloper ten już w Warszawie zaangażowął się w bodowe osiedla aura park (znanego mi ze strony www.aurapark.com.pl), jestem ciekawa czy eksluzywny poziom i relamowane penthouse'y spełniają oczekiwania mieszkańców. Prosze wiec o odzew.
  • Re: deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ~nie zemna te numery: [78.31.159.*]
    hehe niezla zagrywka :) jaka masz pensje w mill-yonie Aniu :) cmok ... ale chwyty stosują juz deweloperzy ... ach ta kasa co ona potrafi zrobic z czlowieka ...
  • Re: deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ma-lenka [195.116.115.*]
    Ja również słyzzałam o tej inwestycji ale przy okazji kupna mieszkania w Warszawie. Słyszałam, ze w Gdańsku Deweloper ten akcentuje szczególnie okolice w której ma powstać osiedle- słyszałam o Wzgórzach Spichrzowych. Osobiście jestem zadowolona ze współpracy z tym deweloperem- kupiłam mieszkanie w Warszawie w Wilanowie.
    Powodzenia

• Re: deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ~mieszkanka Aura Park [83.24.174.*]
    To, że Mill Yon musi płacić wynajętej firmie reklamowej za umieszczanie w internecie pozytywnych opinii o nim najlepiej pokazuje czego można się spodziewać po tym deweloperze. Kto rzeczywiście kupił mieszkanie w Aura Park ten wie jaka tam jest naprawdę sytuacja. Od miesięcy walczymy z deweloperem o dotrzymanie przynajmniej części złamanych punktów umów. Zaniżony standard, beznadziejna jakość, odkrywanie co chwilę nowych wad, czy liczne, niedotrzymywane obietnice ze strony Pani Rotshild - prezes firmy Mill Yon - to codzienność mieszkańców Aura Park :(
  • Re: deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ~Jon [194.217.4.*]
    lepiej zajnwestowac w dzialki budowlane
  • Re: deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ~proper [67.159.47.*]
    zapraszam na stronę www.properbud.wordpress.com
    Nie jesteście bezbronni, tylko rozproszeni, a wiedza kosztuje...
  • Re: deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ~I-hate-MillYon [212.76.37.*]
    Żenada!
    Ty i "Ania z Gdanska" to ta sama osoba z tym samym adresem IP nalezacym do ARBOMedia. Mill-Yon placi Wam za to zebyscie oszukali kolejnych klientow. Nie macie naprawde sumienia. Dla pieniedzy oklamujecie.
    Zenada! Pani prezes firmy Mill-Yon. Wstyd. Oklamujecie klientow etap A, teraz chcecie w ten sposob oklamywac kolejnych ludzi? Hanba!

• Re: deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ~Miko [89.78.233.*]
    A ja słyszałem o ARBOvision. Przynajmniej sobie IP pochowajcie amatorzy bo gadanie z samym sobą to żenada.

Jak kogoś interesuje inwestycja Mill-Yon to zapraszam tutaj http://picasaweb.google.com/astalmach/AuraParkByMillYonPBMPoUdnie

To, że Mill-Yon (Aura Park) budują beznadziejnie wie już chyba każdy w Warszawie, teraz niech Gdańsk się dowie.

• Re: deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ~trex [79.187.157.*]

:)

...a ja jestem naprawdę zainteresowany tą iwestycją w gdańsku.
    czy ktoś coś wie więcej niż zostało już napisane?

Ps

...a który developer jest bez skazy :)
  • Re: deweloper mill-yon w Gdańsku Autor: ~NIEZADOWOLONY KLIENT [212.76.37.*]
    Ania z Gdanska, czy Mirena itp itd... to ta sama osoba - a wlasciwie ARBOVision (195.116.115.*]) . To ARBOVision na zlecenie udaje (potencjalnych) klientow Mill-Yon rozpowszechniajac pozytywne opinie o NIEUCZCIWYM DEWELOPERZE.

Kazdy chyba wyciagnie odpowiedni wniosek co do firmy, ktora nie dosc ze oszukala klientow to jeszcze placi za takie reklamy w necie.

Pani Rothschild, WSTYD! Dosc juz oklamywania!. Zwin Pani interes i idz Pani oszukac gdzieindziej.