Czy macie możliwość rejestracji na NWZ na 30 grudnia u swojego maklera? Chciałem wziąć udział w walnym jako akcjonariusz aby dowiedzieć się co tam się wyrabia, ale w biurze maklerskim stwierdzili, że nie widzą takiego Walnego. Czy ktoś ma taki sam problem ?
Przecież to nie pierwszy raz! Sukcesem Astro w postaci utrzymania nosa na wysokości tafli fekaliów jest to, że instytucje nadzorujące mają to wszystko w nosie. Dzwoniłem dwukrotnie do KNF, odsyłali do maklera. Makler powiedział, że złoży zapytanie, bo to jakieś niedopatrzenie ale wie, że ta spółka nie zgłaszała żadnego walnego od lat!
Szanowni Panowie, Wszystkich którym leży na sercu los Spółki, zapraszam do naszej siedziby przy ulicy Inżynierskiej 4 w Warszawie. Akcjonariusze będą mieli okazję zwiedzić studia, news room, emisję itd itp. Poświęcę Wam niezbędny czas, pod warunkiem że wcześniej powiadomicie mnie o swojej wizycie na mój adres mailowy: ryszard.krajewski@astrosa.pl. Akcjonariusze będą mogli posiąść wszystkie informacje (włączywszy finansowe) jakie sobie zażyczą. Dotyczy to także Panów o nickach "walny" lub "ciekawski".