Ośmieszają, deprecjonują wszelkie działania w spółce. I te złe, i te dobre. I tak źle i tak źle. Krytykują czerwonymi łapkami wszelkie wpisy, wklejone linki treści znalezionych w sieci. Znamienne jest, że nawet suchy informacyjny link do KRS spółki, której PlayWay odsprzedał część swych akcji w celach naprawczych Moonlita. Trwają tu w swych działaniach wytrwale, od długich miesięcy, wbrew logice rozsądkowo myślącego człowieka, który gdyby przyjął ich argumenty, to poszedłby stąd w czorta od tej spółki i od tego forum. I dlaczego są tu na tym forum od tych długich miesięcy? I jest tylko jedno logiczne wyjaśnienie ich bytności tu, ich takiego nielogicznego, ale jednak niezwykle logicznego postępowania. Są tu, bo są najprawdopodobniej na zakupach. Najprawdopodobniej żmudnie skupują akcje Moonlita i czynią to bardzo logicznie, bo jak najtaniej i od tych długich miesięcy. Szczególnie teraz są zainteresowani skupem, a najlepiej oczywiście jak najtaniej. I najpewniej śmieją się do łez z tych co kupili po 2 PLN/akcja i im odsprzedali za grosze, a z tych co kupili po 5 PLN/akcja i odsprzedali im, zapewne śmieją się na kolanach, zgięci w pół. Obserwując ich pozbawioną skrupułów pracowitość tu, upewniam się z dnia na dzień, że sowicie tu zarobię trzymając cierpliwie swoje akcje Moonlita.
Brawo akcjionariusz obecność i aktywność troli spadziowych potwierdza nieamowity potencjał akcji które kosztują grosze Nowy Prezes człowiek który w swojej spółce prowdzi kilka bardzo dobrych gier z bardzo dużym potencjałem +pracuje z Kostowskim od 2010r. Pracował w Techlandzie i Cigu zna rynek gier aspekty produkcji marketingu umów itd od podszewki i nie jest w Moonlit dla pięknych oczu tylko ma zamiar zrobić tu Super wyniki i zarobić na wzroście kursu akcji . Czekamy na nowe infa i szybki powrót ceny do 5 zł na początek.
Logika dzieciaka, serio. Od 5 pln do 50 groszy a ten ciągle pisze, że wszyscy chcą akcje moonlit.
Nikt nie chce twoich akcji ani żadnych akcji patrząc na popyt.
Ja tu jestem już tylko dlatego żeby pisać ludziom aby UWAŻALI NA CIEBIE.
Akcjonariusz to najbardziej podejrzany typ, kurs z 5 pln na 50 groszy, a on udaje że jest super i ciągle pewny zarobku. Po ile masz akcje?
Jaki masz w tym interes manipulancie?
Prezes playway mówi że sytuacja krytyczna, a ty że bajeczna.
Śmiać się? Płakać nad tym? Nie wiadomo!
pisalem już dawno że to zapene jest klakier ekipy opłacany 10groszówkami ktore upycha z zyskiem zafascynowanymi jego wpisami forumowiczom, bo jaki jedyny nie narzeka ze kurs zjechał o 90% z 5zl na 50gr tylko dalej swoje ze jest super a za chwile bedzie jeszcze lepiej
"Logika dzieciaka, serio. Od 5 pln do 50 groszy a ten ciągle pisze, że wszyscy chcą akcje moonlit. Nikt nie chce twoich akcji ani żadnych akcji patrząc na popyt. Ja tu jestem już tylko dlatego żeby pisać ludziom aby UWAŻALI NA CIEBIE.
Akcjonariusz to najbardziej podejrzany typ, kurs z 5 pln na 50 groszy, a on udaje że jest super i ciągle pewny zarobku. Po ile masz akcje? Jaki masz w tym interes manipulancie?
Prezes playway mówi że sytuacja krytyczna, a ty że bajeczna. Śmiać się? Płakać nad tym? Nie wiadomo!"
Logika jest taka, żeby kupować po 50 gr. Lepsze to niż kupno po 5 zł.
Manipulancie akcjonariusz zamilknij, jak smiesz kogos pouczać.
Oklamywales ludzi i nadal to robisz, jest super sytuacja? Ekstra przyszlosc?
Kurs 5 zl albo 50 groszy a ty nadal to samo, hipokryto
Czego lamentujesz i narzekasz? skupuj też papier przecież jest śmiesznie okazyjnie tanio wg ciebie. Niczego sie na giełdzie nie dorobisz jak nie bedziesz kupowac tanio, a kisić to można ogórki a nie akcje.
Ja nie lamentuje bo nie mam w tym celu, siedze z ciekawości czy uda sie nowemu Prezesowi coś z czarna owcą w stajni PlayWaya zrobić? Czy tylko emisja i walenie w rynek w celu pozyskania gotówki na funkcjonowanie