• Uwaga. Autor: ~MM [185.117.122.*]
    Wierzcie lub nie man to w d... po nowym roku manipulacja kursem po której Pan Sławomir Mitoman znika z PL. Róbcie z tym co chcecie
  • Re: Uwaga. Autor: ~XXX [89.71.97.*]
    Znajac Matula i jego sytuacje finansowa, jest to bardzo prawdopodobne.
  • Re: Uwaga. Autor: ~MM [185.117.122.*]
    Będzie info o nowej grze, manipulacją wybije słupy zrobią zrzut, zanim zacznie robić się gorąco Sławek znika
  • Re: Uwaga. Autor: ~Inaczejmyslacy [5.184.217.*]
    No to chyba dobrze. Jak dobrze się moment wyczuje to się człowiek nachapie. Niech kręci. Chyba będę bardziej ta spółkę obserwował. Okazja na szybki strzał kroi się jeśli tak piszecie.
  • Re: Uwaga. Autor: ~XXX [89.71.97.*]
    Faktyczne super okazja. Brak realnego popytu na spółkę, która bankrutuje. Kurs jest utrzymywany na poziomie 1zł przez przerzucanie miedzy portfelami Matula. W momencie ogłoszenia zrobi podobnie, może podbije to na 1,15? A później zrzut z nadzieją, że ktoś kupi to za więcej niż 3 grosze.
    Nie wiem na ile Mitoman i inni to podkręcą jeżeli dobrze wyczuć moment to coś tam można zarobić ale potem równia pochyła i
    \
    \
    \
    Ja np z jeszcze jednym znajomym prócz nabijania wyświetleń filmów vr i wpisów na forum pod koniec dnia robiliśmy transakcje za 5zl żeby podbić kurs
    Znajomy ma jeszcze trochę akcji to po złości (jemu za trolowanie matul zapłacił tylko połowę) zbija kurs małymi transakcjami. A mi zostało 500 akcji i będę trzymał może będzie z tego premia za troling
[x]
VRFACTORY 7,41% 0,29 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.