• DOUBLE DAMAGE? Autor: ~bolo [188.147.4.*]
    Jest juz taka firma amerykańska. Czy to zbieg okolicznosci? Nie sądzę zeby uzyli nazwe firmy za którą moga beknąć dużą kasę.
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~lux [192.162.173.*]
    :))
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~Gaga [5.173.104.*]
    Zobacz krs mikro firemka z kapiakem 60 tys i tyle
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~weteran [178.43.1.*]
    Tego chyba nikt się nie spodziewał, co to za firma? Co to za ludzie? Akcjonariusz może to twoja hahahaha?
    W końcu prezes plw pisał, że akcjonariusze nadal mają nadzieję...

Ale miałem fart, że dzisiaj zwinąłem żagle.

i powtarzam, nie słuchajcie mnie, ale tym bardziej nie słuchajcie akcjonariusza, podejrzany typ.
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~akcjonariusz [78.11.158.*]
    I bardzo dobrze, że zwinąłeś żagle marynarzu...
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~bolo [188.147.4.*]
    Mikro firemki zakłada sie za 5 tys.
    Myslisz ze tak sobie można używać nazw innych firm. I to działajacych w tej samej branży? Chyba nie masz pojecia o prawach autorskich.
    Poza tym ja sobie tylko tak gdybam.
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~Info [95.40.60.*]
    Ma rozdzielić te akcje dla pracowników i pożyczkodawców Tak napisał Kostowski na twetterze
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~zobaczymy [5.173.49.*]
    Napisał też, że w Moonlit wchodzi nowa ekipa, stara się ewakuowała. Narobiła syfu i uciekła, czyli po 5 latach nie osiągnęli nic a niesmak pozostał.
    Zobaczymy co nowa ekipa pokaże, chcą ratować spółkę a prezez PLW im pomoże ale bez większego zaangażowania jak napisał na Twitterze.
    Uważasz, że oddanie im za grosze tylu akcji, to minimalne/małe zaangażowanie? Nie zgadzam się z tobą.
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~weteran [178.43.1.*]
    Oczywiście akcjonariusz, że sie nie zgadzasz, ty zawsze masz zdanie ze wszystko jest w porzadku.

A powiedz mi jeszcze, jak tam ci wytrawni inwestorzy o których pisałeś, ci co brali emisję po 5 pln? Tak samo wytrawni jak i ty, poziom jabola za kilka zl w sklepie, taka to wytrawność.
    Manipulancie bez honoru.

Prezes playway pisze, że sytuacja krytyczna, a akcjonariusz, ze bajkowa. Kogo słuchać? To dopiero jest pytanie...
    Z pewnością nie należy słuchać ciebie, bo kręcisz i przekłamujesz w każdym zdaniu.
    https://aleo.com/pl/firma/double-damage-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia-warszawa
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~informacje [5.173.49.*]
    Ciebie też nie należy słuchać, wszystko wyjaśnił na twitterze prezes PLW, więc daruj sobie wysyłanie informacji z KRS.
    Firma już nic nie ma, bo wszystko sprzedała, będzie się odbudowywać od zera za kasę z PLW, wstyd i hańba.
    Cały zarząd powinien zostać napiętnowany, bracia Gardeła i reszta ludzi którzy się tym zajmowali, z wiceprezesem Kowalówką.
    Jeśli założą jeszcze jakąś firmę to trzeba będzie tą firmę omijać z daleka.
  • Re: DOUBLE DAMAGE? Autor: ~szczery [185.70.180.*]
    grubo z pojechałeś ale to wszystko prawda
[x]
MOONLIT 0,00% 0,34 2025-11-07 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.