Tego chyba nikt się nie spodziewał, co to za firma? Co to za ludzie? Akcjonariusz może to twoja hahahaha? W końcu prezes plw pisał, że akcjonariusze nadal mają nadzieję...
Ale miałem fart, że dzisiaj zwinąłem żagle.
i powtarzam, nie słuchajcie mnie, ale tym bardziej nie słuchajcie akcjonariusza, podejrzany typ.
Mikro firemki zakłada sie za 5 tys. Myslisz ze tak sobie można używać nazw innych firm. I to działajacych w tej samej branży? Chyba nie masz pojecia o prawach autorskich. Poza tym ja sobie tylko tak gdybam.
Napisał też, że w Moonlit wchodzi nowa ekipa, stara się ewakuowała. Narobiła syfu i uciekła, czyli po 5 latach nie osiągnęli nic a niesmak pozostał. Zobaczymy co nowa ekipa pokaże, chcą ratować spółkę a prezez PLW im pomoże ale bez większego zaangażowania jak napisał na Twitterze.
Oczywiście akcjonariusz, że sie nie zgadzasz, ty zawsze masz zdanie ze wszystko jest w porzadku.
A powiedz mi jeszcze, jak tam ci wytrawni inwestorzy o których pisałeś, ci co brali emisję po 5 pln? Tak samo wytrawni jak i ty, poziom jabola za kilka zl w sklepie, taka to wytrawność. Manipulancie bez honoru.
Prezes playway pisze, że sytuacja krytyczna, a akcjonariusz, ze bajkowa. Kogo słuchać? To dopiero jest pytanie...
Ciebie też nie należy słuchać, wszystko wyjaśnił na twitterze prezes PLW, więc daruj sobie wysyłanie informacji z KRS. Firma już nic nie ma, bo wszystko sprzedała, będzie się odbudowywać od zera za kasę z PLW, wstyd i hańba. Cały zarząd powinien zostać napiętnowany, bracia Gardeła i reszta ludzi którzy się tym zajmowali, z wiceprezesem Kowalówką. Jeśli założą jeszcze jakąś firmę to trzeba będzie tą firmę omijać z daleka.