• Co się tutaj słało Autor: ~Ramzes [37.47.152.*]
    Ze taki wystrzał gwałtowny nastąpił ? 10 % na plusie było
  • Re: Co się tutaj słało Autor: ~Przemo [5.173.17.*]
    Ktoś kupił 'wieksza' ilość :D
    Na steam od jakiegoś czasu codziennie updaty w kodzie mmsa, więc pewnie szykują dlc, miało wyjść jeszcze w tym roku, może pod to się ruch zaczął robić..
  • Re: Co się tutaj słało Autor: ~Piotr [86.43.78.*]
    Oby juz sie dzialo troche dobralem ale i tak srednia 11pln niestety :(
  • Re: Co się tutaj słało Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Ktoś kupił trochę akcji od botów :)widziałem już nie raz że ktoś tu ma bota ustawionego na te małe ilości akcji. Jak kupisz akcje za jakąś cenę to po sekundzie od kupna od razu się wyświetla zlecenie sprzedaży na tą samą ilość akcji i ta sama kwotę. Ale pewnie jakieś limity sprzedaży te boty maja :) Na kupno też pewnie są ustawione tylko trochę niżej. Tak właśnie zarabiają groszolapy
  • Re: Co się tutaj słało Autor: ~Ramzes [37.47.152.*]
    W styczniu może się dziac niby premiera gry jest. Zapowiadana wiec kto wie co się wydarzy …
    Może powrót na 20 zł … zobaczymy co nowy rok przyniesie
  • Re: Co się tutaj słało Autor: ~ali___ [109.240.15.*]
    Wcale by mnie nie zdziwił powrót na 20zł. Spółka wraca do żywych pozytywne infa płyną co chwila więc i pozytywny sentyment do spółki wróci. Inwestorzy wracają
  • Re: Co się tutaj słało Autor: ~Gracz [37.30.101.*]
    Oczywiście, że tak.
    Każda gra, która okazałaby się sukcesem, czyli np. w okresie roku sprzedała się nakładzie miliona, wyniesie tą spółkę na niewyobrażalne wyżyny. Niech to będzie analogicznie średnik 25zł netto z kopi, tak czy tak to 25 mln. Czy to możliwe? Czy spółka jest niedoszacowana?
    Przecież sam mms sprzedał się w nakładzie ok. 100 tyś sztuk przez rok, czyli netto daje 2,5-3 mln.
    Moje odczucia i pragnienia są takie, że w 2024 mam minimum złotówkę dywidendy za 2023, ale miło by było gdyby to było 5 zł.
[x]
P2CHILL -0,49% 4,06 2025-10-16 12:01:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.