Nie ma pieniędzy na dokończenie AID, członek zarządu wywala akcje mocno poniżej ceny emisyjnej.
Czuję bankruta - przykre ale leci na 5 zł.
Kusiło mnie aby wejść jeszcze przy 30 zł ale cisza, brak wsparcia playway nakazał ostrożność.
Ktoś jednak tysiącami od paru dni kupuje akcje Hydry....Może jakiś gruby akcjonariusz co kupił kiedyś drogo(>100 pln) uśrednia kurs i liczy na zarobek za jakiś czas?
Spółka jest totalnym śmieciem. Nie ma pieniędzy na robienie gier. Wystarczy przeanalizować sobie sprawozdania finansowe aby się zorientować, że to trup.
Główny akcjonariusz sprzedaje akcje, członek zarządu sprzedaje akcje. Miały być procesy i nic nie ma…jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę, bądź jej brak
Na Nicolas games i wielu podobnych trupach też tak pisali. Niech się narybek wypstryka. Narybek się wypstrykal i odzyskał przynajmniej część pieniędzy a optymiści zostali z niczym.
Hydra nic nie ma:
1) brak kasy w spółce - patrz ostatni raport
2) brak zespołu - patrz raporty
3) nieściągalne wierzytelności
4) rozproszony akcjonariat
Rynek nie sprzyja pozyskiwaniu czegokolwiek, a już na pewno nie pieniędzy.
Sam brałem po 100 zł od wymienionego tutaj skrzata z długą brodą. Straciłem już tyle to mogę stracić wszystko. Zrobię przynajmniej odpis. Trudno takie życie
Ja też po tyle przed debiutem. Teraz uśredniłem do 45 pln Coś wiem co robią-jak to prawda to zarobię. Na teraz zawiesili planowane gry bo idą w coś innego,poważniejszego. Czekam na pierwsze komunikaty.Maj/czerwiec-to może być bomba!! Po wała tracić sprzedając za grosze. Kasę mają szansę ściągnąć od dłużników. Podaj pierwszą literę imienia Skrzata.