Dnia 2022-12-18 o godz. 11:32 ~Eskimos napisał(a): > Nie znam przyszłości. > Napisałem coś o zysku? > Gdzie ? Proszę wskazać.
Nie znasz przyszłości - każdy wie że będzie taniej poza Panem? Jest taniej i będzie jeszcze taniej. Co tu jest niejasnego? Jaki tort lub torcik chcecie dzielic? Tu za chwile będzie mała "beza"
Dyskusja polega na tym, że odpowiada się grzecznie na pytania i prośby rozmówcy. Ponieważ Ty nie odpowiadasz na moje pytania ja nie odpowiem na Twoje. Poszukaj sobie innego dyskutanta.
Dnia 2022-12-19 o godz. 10:21 ~Eskimos napisał(a): > Dyskusja polega na tym, że odpowiada się grzecznie na pytania i prośby rozmówcy. > Ponieważ Ty nie odpowiadasz na moje pytania ja nie odpowiem na Twoje. > Poszukaj sobie innego dyskutanta.
Ach co za elokwencja. Pan tu wtapia kasę na każdym kroku i z formy jego wypowiedzi wynika ze to zaszczyt. Jak będzie pisał ładnie i kulturalnie to będzie oznaczać ze ma wszystko pod kontrolą? Dobrze że są tacy dzięki którym inwestowanie na giełdzie jest opłacalne. Nie można ich wyprowadzać z błędu. Niech piszą sobie "ach i ech" byle tracili. "dupepasą" i "sepasą" nawet po francusku jak chcą
Dnia 2022-12-19 o godz. 11:05 ~Eskimos napisał(a): > Haha Ty sam sobie dajesz zielone łapki. > Pojawiła się odpowiedź z jedną. > Tak jak już wcześniej napisałem. Ignoruję Ciebie.
Eskomos nie ma co sie z tym trolkiem klocic pisze bo stracił i go boli że inni umieja przetrzymac akcje i co to za strata kupione po 48 a dzis po 38 jesli dalej trzymasz ja zadnej straty nie widze :) puki karty w grze pokera można zebrac :)