Najprawdopodobniej fałszywe wybicie. Przałamanie nastąpi jak zamknie się ok. 3.60. Na to ewidentnie zabrakło siły. Przychody przychodami a liczy się jeszcze zysk. A ten nie wiadomo jaki będzie. Najprawdopodobniej będzie powrót do bazy i dalsza kiszonka w okolicach 2.70-2.80. Prawdziwe wybicie może nastąpić na wiosnę 2023. Najprawdopodobniej ta spółka nie jest taka fatalna. I rzeczywiście może pokazać pazur. Ale jeszcze nie teraz.
obroty sugerują, że może być wybicie. Biorąc pod uwagę ostatnie informacje i rozpędzającą się kulę śniegową wybicie musi nastąpić. Jeśli nie dziś to w najbliższych paru tygodniach!
według mnie ktoś jest zainteresowany aby zamknąć pozycję , i pewnie dopiero jak to zrobi będzie większy ruch, dlaczego jest tym zainteresowany , nie wiem, ale jak tylko troszkę urośnie to zaraz się pojawia , kto wie ile mu jeszcze zostało, ale jest też dobra rzecz że nie chce za bardzo oddawać poniżej 2,6 więc jakiś tam przedział mamy określony. marże? myślę że Pan wiceprezes troszkę wniósł do spółki i powinien ich pilnować a nawet rozwijać , Powtarzam zatrudnili jednych a może i najlepszych specjalistów w swojej dziedzinie na tą chwilę , projekty potrzebują troszkę czasu , wiadomo koszt kredytu troszkę przeszkadza dlatego nie wiem czy ta wypłata dywidendy była konieczna .