• Cierpliwość ! Autor: ~Aqq [188.47.120.*]
    Po co kupujecie i wywalacie akcje ze stratą? W przyszłym roku po wynikach i decyzjach dotyczących dywidendy możemy mieć kurs na poziomie kilka x wyższym. Wat jest jedną z niewielu spółek gdzie zarząd nie leci w kulki, z mega perspektywami, dywersyfikacją źródeł przychodu i bez zadłużenia, z dużymi systematycznie zwiększanymi przychodami, nie widzicie tego?
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~Max [89.228.97.*]
    Ale napisałeś, w kulkinto oni dobrze sobie przyciski np. wezwanie pod siebie , sprzedaz 150 tys akcji nie wiadomo komu ,zero wywiadów z prezesem , trochę jeszcze tego bym znalazł ,jedynie mamy szczęście ze sytuacja na świecie zrobiła się taka że zrobiło się zapotrzebowanie na piecyki ,tak to by dalej kwitło na 15 zł lub niżej
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    zobaczyli 5 mln starty za 4 Q to sprzedają:)

https://images89.fotosik.pl/636/2d84a5931f60e80amed.jpg

niezle fejki bankier puszcza

• Re: Cierpliwość ! Autor: ~Jam [46.151.19.*]
    Jeszcze nie ma wyników za 4q. Moze coś wiedzą hahaha.
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~Aqq [188.47.120.*]
    Jakie wezwanie pod siebie? niejeden z tego forum sprzedał w wezwaniu po 20 zł przy kursie ok 15 zł, więc można było 25% przytulić w prezencie od zarządu!
    No proszę cię z 1000 sztuk odkupili 250 , nawet nie opłacało się w tym uczestniczyć .
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~Aqq [5.173.233.*]
    25% akcji sprzedać 25% drożej niż wycenia rynek to mało? Tym bardziej że można było od razu te akcje odkupić? Przy obrotach na WAT to była mega okazja, a jak ktoś mówi że się nie opłacało, to nie wiem czego szuka na giełdzie
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~max [89.228.97.*]
    przy sprzedazy tysiaca akcji i redukcji 25% zarobek był 800zł,jak sie komus chciało bawic w takie drobne to spoko,jechac do banku brac swiadectwo depozytowe i je xzawozic do biura to powodzenia. Akcje mam bo mam je praktycznie za darmo ale według mnie konczy sie hossa na tego typu społki i 40 zł mogłobyć szytem tutaj.
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~Zrozum [5.173.104.*]
    Ja uważam wprost przeciwnie. Hossa dla tej spółki że zacznie w momencie ustanowienia dywidendy, rozdysponowania skupionych akcji oraz podpisania umow.

Max myślę że będzie prędzej niż później możliwość sprzedaży po 40zl.
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~abecadło [79.185.136.*]
    tutaj już najlepsze za nami niestety
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~Jam [46.151.19.*]
    O czym wnioskujecie że najlepsze za nami?

Roczny raport nie w cenie
    Umowy nie w cenie
    Możliwa dywidenda nie w cenie
    Kryzys energetyczny który nie skończy się w przyszłym roku..

O czymś zapomniałem?
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~abecadło [79.185.136.*]
    ale faktycznie bankier mógłby poprawić te dane na stronie. wprawdzie widać, że to łączna kwota za II i III kwartał na minusie, ale naprawdę nie potrzebujemy tu takich bledów
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~Pl [83.7.200.*]
    Filip z konopi ! Nie matacz tu .Każdy widzi i czyta raporty ! I umowy !
    żeby nie było akcje posiadam , jedynie zaczyna mnie mierzić sytuacja w spółce, od roku cisza co z akcjami własnymi ,co ze skupem, ogolnie słabo tez idzie dla omegi ( notuje dość duże straty ,widać to po skonsolidowanym raporcie ),jedynie ratuje ich ackerman ,pytanie jak długo utrzyma się dobra sytuacja na piecyki ,bo ceny gazu i węgla spadają i jest tego dostatek ,wiec może dlatego nie rośnie
  • Re: Cierpliwość ! Autor: ~Cxz [188.33.240.*]
    Sprzedaj .póki jesteś zarobiony i nie miaucz tutaj więcej. Poszukaj innej perełki .
[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.