• Tede kiedyś rymował Autor: ~Sam-Obfajdas [185.189.127.*]
    Mam moc jak Luke Skywalker - dzisiaj by to brzmiało mniej więcej tak: "Mam moc jak Noctiluca, luka, luka, oj czeka nas brązowa luka"... buahahhahahaha
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Arekb52 [83.28.31.*]
    Czy admin mógłby wreszcie zablokować to góówno?
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~sam_zafajdany [83.16.66.*]
    Tylko odcięcie internetu w tym przytułku, co się leczy jest w stanie nam pomóc.
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Sam-Obfajdas [31.61.225.*]
    Na szczescie internet jak i wolnosc wypowiedzi jest jeszcze dozwolona w naszym pieknym kraju. Wy spiewacie tutaj o niebieskich emiterach ja o brazowych - w czym problem? Zobaczymy kto bedzie mial racje ja obstawiam 40 do 60 na komercjalizacje brazowego emitera …
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Mich [89.64.13.*]
    a niech spada jak chce. jak będzie wykup za 500 mln dolarów to kurs akcji mam gdzies, bedzie sie liczyla wartość godna akcji
    Dnia 2022-12-15 o godz. 16:50 ~Sam-Obfajdas napisał(a):
    > Na szczescie internet jak i wolnosc wypowiedzi jest jeszcze dozwolona w naszym pieknym kraju. Wy spiewacie tutaj o niebieskich emiterach ja o brazowych - w czym problem? Zobaczymy kto bedzie mial racje ja obstawiam 40 do 60 na komercjalizacje brazowego emitera …

ok, skoro tak zakładasz, to grzecznie czekaj na swoje poziomy, nie musisz przecież nieustannie zasrywać wątku swoimi kloaczymi wypocinami, bo skoro jesteś pewny swego, to nie musisz w co drugim poście o tym pisać.....prawda :))
    Ale skoro jednak piszesz, to coś bardzo słabo z tą wiarą u Ciebie.....chłe, chłe
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Sam-Obfajdas [31.61.225.*]
    Probuje wkurzyc tu trolli wzrostowych, zeby sie troche odslonili, ty raczej do nich nie nalezysz wiec nie bede ci jakos zmyslnie odpowiadal -prawda kest taka ze jak nie wyjdziesz z kwita w odpwoednim momencie to mozesz zostac razem z nimi tutaj na dlugie lata… twoj wybor
    Taki scenariusz też może być grany, ale żeby cokolwiek zdziałać na tym polu, najsampierw musi pójść zdrowa podbitka z równie zdrowymi obrotami, wówczas można się zastanawiać nad poziomem wyjścia, ale póki co noga na nogę, bo nic się nie dzieje, a tym bardziej dziać się nie powinno w odwrotnym kierunku.
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~RR [89.64.45.*]
    Na długie lata? Jak ktoś ma cię traktować poważnie? Chłopczyku nie denerwuj się, w końcu się doczekasz brązowego emitera, jak zrobisz pod siebie.
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Mjb911 [109.233.92.*]
    @~Sam-Obfajdas przypominasz mi takiego gościa, który pisał na forum spółki SCPFL. Podobny przypadek,bo spółka przez lata bez przychodów. Pracowała nad swoim produktem i wszystko sie rozchodziło o to czy go sprzeda ewentualnie kiedy i za ile. On pisał, ze nigdy nie będzie sprzedaży, ze zarząd spółki robi akcjonariuszy w ciula, ze jest tego pewny, bo ma nieoficjalne dojscia do informacji itp. Byl najbardziej aktywnym forumowiczem. Okazalo się, że spółka jednak sprzedała swój produkt , a on pod swoim nickiem nie powrócił już na forum.
    I to jest najbardziej prawdopodobny scenariusz, tak w odniesieniu do spółki jak i do miłośnika brązu.
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Sam-Obfajdas [31.61.227.*]
    Gosciu tutaj cokolwiek: jedna zblakana rakieta na tajwanie, wzmianka o czyms nowszym, tanszym i szybszym w produkcji niz OLED i wasz 8 cud swiata leci na pysk w sekunde a wy tutaj, skolowani noe bedziecie woedzoec czy rekoma wygrzebaywac sie z brazowizny czy klikac na sell
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Mjb911 [164.127.216.*]
    Ale to samo tyczy się każdej innej spółki. Ryzyka są zawsze. Z takim podejściem to najlepiej położyć siew trumnie i czekać, bo przecież nie ma sensu nic robić, bo zawsze może stać się coś złego.
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Sam-Obfajdas [31.61.229.*]
    No nie kazdej… jest tutaj kolezka co jako swoj argument podaje 16 firm zainteresowanych produktem noctiluci - zobacz ile tam jest podmiotow z azji o samym tajwanie nie wspomne…
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Pan_Rynek [208.127.42.*]
    Twoj poziom (a raczej jego brak) wypowiedzi jest tak niski, że nikt szanujący się nie będzie wchodził z toba w dyskusje. Nie masz zadnych racjonalnych argumentow
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Sam-Obfajdas [31.61.227.*]
    Wlasnie w nia wszedles - to kim wg siebie jestes?
  • Re: Tede kiedyś rymował Autor: ~Jooo [5.173.48.*]
    Brązowa luka, brązowa luka, kupię ze po stówie , a po 50 wystukam :D
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
NOCTILUCA -0,47% 105,50 2025-09-26 17:01:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.