Ile masz substancji w zaawansowanym pipeline? Dwa. Ile da się ewentualnie w miarę szybko skomercjalizować? Jeden. Drugi a historycznie pierwszy czeka kiszenie do wyników badań nad sarkoidozą. Bez tego nikt nie tknie substancji która została zwrócona bo jest podejrzenie że nie tylko sprawy biznesowe decydowały o odwaleniu przez Galapagos. RNA na razie w powijakach i niewiele informacji o postępach. Nie na nawet jak zweryfikować czy spółka ma potencjał w tym sektorze leków. Trzeba czekać. Ja mam akcje i czekam mimo że perspektywy dobrego zysku się przesunęły mocno w czasie.
Porównajcie z RYVU jeśli chodzi o wynagrodzenia czlonkow organów i liczbę pracowników. MOC ma porównywalny pipeline (wg mnie za 2 lata nawet przegoni), przy zym znacznie lepszą wydajność. Stąd RYVU mimo upfrontu robi emisję a MOC płaci ze swoich.
Nie ma co porównywać. Ryvu wygrywa tutaj na każdym polu. I piszę to jako akcjonariusz obu spółek. Możesz rozwinąć swoje porównanie? Jestem ciekawy na jakiej podstawie twierdzisz że za 2 lata przegoni.