Ciekawe, że Zarząd się wstrzymał z zakupami - czas mu w każdym razie leci. Pewnie powyżej 0.5 będą jakieś obroty - zobaczymy - zależy od ulicy i jutrzejszej sesji.
Kontrakty idą dobrze, fundamentalnie bez obaw. Do 0.5 prawie nic nie ma.
No coś Ty, dobrałem sobie rano z 50, na fix z 20 i bawimy się dalej! Jak pisałem nie zebrałem tyle ile chciałem a że ktoś bardzo chciał dzisiaj po 0.45 sypać to brałem. Zobaczymy co będzie dalej!
Brawo John, grzecznie i kulturalnie zacinasz leszczy. Niech oddają perspektywiczny papier, przyjdą czasy jak kiedyś ze będą brali po 1,4 a Ty będziesz palił kubańskie cygara pił whiskey. Bo trzeba wiedzieć kiedy jest dołek na papierze.
John i owady,
O czym wy piszecie. Do wideł dziś można zgarnąć ponad 100k akcji a pewnie coś jeszcze poukrywane... Jak ma być 1,4 to przecież to ok. 100 tysi zysku od ręki. Nie warto się po to schylić? A może jeszcze ktoś zacznie blokować wzrosty i wystawi większe pakiety... To już setki tysięcy do zgarnięcia. Za mało?
Trochę za dużo tych fantazji...
Pozdrawiam
Misiek
Schylać Synecku to się trzeba umieć. Bierz przykład z mundrego Jaśka, on Wam zabawki pozabirał i teraz możecie tylko płakać, a że chłopak mundry to nie oznacza że chciwy i nie będzie wszystkich zbójnickich dutków pakował w jeden papierek
Ja nie płaczę, papierek mam i życzę mu jak najlepiej, ale jak czytam o takich mokrych snach o potędze bez rzeczowych argumentów, to uważam to za kompletnie niepotrzebne.
Pozdrawiam
Misiek
To nie są mokre sny, to projekcja pewnych zalozen, a jak będzie czas pokaze. To papier dla mądrych i cierpliwych, ale każdy musi mieć swój rozum i wiedziec gdzie i po co wchodzi