• Gotowi? Autor: ~John_Anthony [185.157.14.*]
    Drodzy pasażerowie,

Siadamy głęboko w fotelach zapinamy pasy i startujemy

Jeszcze może chwilka kołowania, proszę się wygodnie rozsiąść.

Z uprzejmymi pozdrowieniami jutro pomacham:)
  • Re: Gotowi? Autor: ~Ghgh [5.173.56.*]
    Ile udało ci się zgromadzić akcji i na jaki peron odjeżdżamy? :)
  • Re: Gotowi? Autor: ~Pipol [178.144.56.*]
    Oj chyba odjedziemy w oczekiwaniu
  • Re: Gotowi? Autor: ~John_Anthony [185.157.14.*]
    Mniej niż chciałem. Nie sypią po 0.4.

Ciekawe, że Zarząd się wstrzymał z zakupami - czas mu w każdym razie leci. Pewnie powyżej 0.5 będą jakieś obroty - zobaczymy - zależy od ulicy i jutrzejszej sesji.

Kontrakty idą dobrze, fundamentalnie bez obaw. Do 0.5 prawie nic nie ma.
  • Re: Gotowi? Autor: ~PszczolkaMaja [5.173.112.*]
    John z Tobą lece w ciemno wszedz. Obstawiam ze tu bedzie miododajne, zwlaszcza jak ruszy spolka libijska i rynek niemiecki
  • Re: Gotowi? Autor: ~Misiek [31.61.182.*]
    John,
    Miałeś już dzisiaj pomachać. A tu co? Czyżby implozja?
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Gotowi? Autor: ~John_Anthony [185.157.14.*]
    No coś Ty, dobrałem sobie rano z 50, na fix z 20 i bawimy się dalej! Jak pisałem nie zebrałem tyle ile chciałem a że ktoś bardzo chciał dzisiaj po 0.45 sypać to brałem. Zobaczymy co będzie dalej!

Z najlepszymi:)
    Brawo John, grzecznie i kulturalnie zacinasz leszczy. Niech oddają perspektywiczny papier, przyjdą czasy jak kiedyś ze będą brali po 1,4 a Ty będziesz palił kubańskie cygara pił whiskey. Bo trzeba wiedzieć kiedy jest dołek na papierze.
    John i owady,
    O czym wy piszecie. Do wideł dziś można zgarnąć ponad 100k akcji a pewnie coś jeszcze poukrywane... Jak ma być 1,4 to przecież to ok. 100 tysi zysku od ręki. Nie warto się po to schylić? A może jeszcze ktoś zacznie blokować wzrosty i wystawi większe pakiety... To już setki tysięcy do zgarnięcia. Za mało?
    Trochę za dużo tych fantazji...
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Gotowi? Autor: ~Janosik [5.173.112.*]
    Schylać Synecku to się trzeba umieć. Bierz przykład z mundrego Jaśka, on Wam zabawki pozabirał i teraz możecie tylko płakać, a że chłopak mundry to nie oznacza że chciwy i nie będzie wszystkich zbójnickich dutków pakował w jeden papierek
    Ja nie płaczę, papierek mam i życzę mu jak najlepiej, ale jak czytam o takich mokrych snach o potędze bez rzeczowych argumentów, to uważam to za kompletnie niepotrzebne.
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Gotowi? Autor: ~Murgrabia [5.173.112.*]
    To nie są mokre sny, to projekcja pewnych zalozen, a jak będzie czas pokaze. To papier dla mądrych i cierpliwych, ale każdy musi mieć swój rozum i wiedziec gdzie i po co wchodzi
    Jedziemy w Chalupy, tam sa golasy:)
[x]
POLMAN -4,88% 0,39 2026-05-14 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.