• koniec qubica Autor: ~paruwa [81.161.203.*]
    Ciekawy news. Jeśli stawka za untoldów będzie godna, a prezes podzieli kasę i się rozejdziemy w swoje strony to ok. Przewidujecie jakieś kwoty ile mogą być warci? Jedyna wartościowa rzecz w tej spółcę xd
  • Re: koniec qubica Autor: ~Sz [37.248.211.*]
    Od zlotowki w gore byloby dobrze. To może nie być koniec Qubica, ale koniec Pieczykolana w Qubicu
  • Re: koniec qubica Autor: ~paruwa [81.161.203.*]
    Złotówka to trochę mało
  • Re: koniec qubica Autor: ~Sz [37.248.211.*]
    Nawet liczac zeta po ile powinien być kurs qubica??
    1.20? Nie no śmieję się, bo kompletnie nie wierzę w prezesa i inne projekty jak naptime, another moon i co oni tam jeszcze mają jakieś sqrt. Więc dodałbym trochę za sprzęt. Z innym prezesem pewnie więcej.
  • Re: koniec qubica Autor: ~LG [95.160.228.*]
    Nie no 1,2??... nie róbmy sobie jaj, w maju 2021 z emisji 1 melona akcji pozyskali 3,5mln, gdzie spółka była w powijakach, teraz z tymi ip, i na tym etapie rozwoju, to przynajmniej dwie półki wyżej.. jeżeli oddadzą poniżej to się ostro wku.... zwłaszacza że ostatnio oddali do untoldów everdream, i wpakowali na rozwój ip 800tyś... Cena musi być godziwa...inaczej w mojej ocenie działanie na szkodę spółki
  • Re: koniec qubica Autor: ~Wqurzony [185.205.85.*]
    Jeśli prezio odda te akcje poniżej godziwej ceny zawiadomię prokuraturę i pozwę go do sądu.
  • Re: koniec qubica Autor: ~dss [31.61.179.*]
    Myślę że odda je pewnie po 0,50 . Widać że wszystko prezes robił już dawno z rozmysłem a gwoździem dla qubica było całkowite oddanie Untoldom gry EW która będzie chitem. Wg mnie godziwą cana za Unntodow to około 2 PLN ale w tych warunkach rynkowych może być ciężka do osiągnięcia.
    1.20 przy założeniu, że sami untoldzi sa warci 1zl. Ale oczekuje lepszej propozycji
[x]
QUBICGMS 2,78% 0,74 2026-05-29 12:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.