Ciekawy news. Jeśli stawka za untoldów będzie godna, a prezes podzieli kasę i się rozejdziemy w swoje strony to ok. Przewidujecie jakieś kwoty ile mogą być warci? Jedyna wartościowa rzecz w tej spółcę xd
1.20? Nie no śmieję się, bo kompletnie nie wierzę w prezesa i inne projekty jak naptime, another moon i co oni tam jeszcze mają jakieś sqrt. Więc dodałbym trochę za sprzęt. Z innym prezesem pewnie więcej.
Nie no 1,2??... nie róbmy sobie jaj, w maju 2021 z emisji 1 melona akcji pozyskali 3,5mln, gdzie spółka była w powijakach, teraz z tymi ip, i na tym etapie rozwoju, to przynajmniej dwie półki wyżej.. jeżeli oddadzą poniżej to się ostro wku.... zwłaszacza że ostatnio oddali do untoldów everdream, i wpakowali na rozwój ip 800tyś... Cena musi być godziwa...inaczej w mojej ocenie działanie na szkodę spółki
Myślę że odda je pewnie po 0,50 . Widać że wszystko prezes robił już dawno z rozmysłem a gwoździem dla qubica było całkowite oddanie Untoldom gry EW która będzie chitem. Wg mnie godziwą cana za Unntodow to około 2 PLN ale w tych warunkach rynkowych może być ciężka do osiągnięcia.