• ESPI! 350 tys. sprzedanych kopii The Wizards Autor: ~UWAGA [83.23.207.*]
    https://biznes.pap.pl/pl/news/espi/info/3356138,carbon-studio-sa-(16-2022)-wyniki-sprzedazowe-serii-the-wizards
  • Re: ESPI! 350 tys. sprzedanych kopii The Wizards Autor: ~John [193.238.201.*]
    Git
  • Re: ESPI! 350 tys. sprzedanych kopii The Wizards Autor: ~CRB [83.23.207.*]
    Czekamy na tryb mulitplayer do gry The Wizards, który powinien bardzo pozytywnie wpłynąć na sprzedaż. Na początku 2023 dostaniemy również od spółki pierwsze materiały promocyjne najnowszej gry nad którą pracuje Carbon.
  • Re: ESPI! 350 tys. sprzedanych kopii The Wizards Autor: ~Znudzony [185.213.33.*]
    Do tej pory studio nie podało wyników sprzedaży WAoST, a w sumie tylko te mnie interesują pod kątem zaspokojenia ciekawości, bo że zaliczyli porażkę to już wiadomo. Kamień milowy jeśli chodzi o ogłoszenie tego wyniku też może być wyższy niż w porównaniu do Wizardsów, bo i budżet był większy.

To że Wizardy mają stałą sprzedaż mnie nie dziwi. Gra im wyszła i ciągle jeszcze się nie zestarzała na VR. Od 11 sierpnia 2021 rozeszło się kolejne 100k kopii. Nigdy nie podali i nie podadzą sprzedaży z podziałem na części - zawsze zbiorczo, co jest mega zabawne :D To tak jakby Rockstar zawsze podawał sumę sprzedaży wszystkich GTA...

Tak czy inaczej jeszcze niewielką ekspozycję mam na tą spółkę i liczę na jakieś wybicie w przyszłości :) Wszystko w rękach multiplayera i nowego projektu
[x]
CARBONSTU -1,50% 1,97 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.