Pewnie tak za Patrowicza pewnie było by tu ponad 200zl i deklaracja 3mld dotrzymana, a z początkiem roku łupu cupu na swoje miejsce chyba ze espi mocne by wyleciało to by się jako tako utrzymało na dwucyfrowce, tak było z Mariuszkiem
średnio 300-400 tys akcji do 100 zł i co z tego? - kto ? i pod co ? ma zrobić pompkę. Jaka jest polityka informacyjna firmy każdy widzi. ''Projekt Synerga'' został odstawiony na boczny tor i zaklinanie arkusza zleceń tu nie pomoże
W zakresie operacyjnym niezmiennie wskazujemy na toczące się w spółce ONGENO Sp. z o.o. prace w ramach projektu "Autologiczny transfer komórek macierzystych szpiku kostnego w terapii stwardnienia rozsianego (SM)", względem którego utrzymujemy silne przekonanie o przełomowości testowanej terapii.
Ja wam powiem tak gdybym ja startował ze swoim biznesem w tych latach co pan January, mój ojciec czy np Art B to dzisiaj czytacie o mnie w rankingu najbogatszych Polaków…. Tyle w temacie….
Dnia 2022-12-19 o godz. 18:24 ~Felix napisał(a): > Lepszy od Stycznia był chyba tylko biznesmen z Wrocławia od banków nie jaki pan L.C który wyruch.... Wszystkich koncertowo
..., ale nikt tak nie potrafił się schować w bagażniku jak on... :))}
odnośnie tematu - to tak z szerszej perspektywy patrząc to mnie urzekł rynek krypto walut. Pracując w jednej z większych amerykańskich korporacji w Polsce miałem okazje obserwować jak management średniego i wyższego szczebla od 5-6 lat inwestował i się nakręcał na ten rynek. A jak pie r d ol ne lo to dawno takiego płaczu nie widziałem - ale współczułem, współczułem ze łzami w oczach hehe
Dnia 2022-12-20 o godz. 02:45 ~wieczny napisał(a): > odnośnie tematu - to tak z szerszej perspektywy patrząc to mnie urzekł rynek krypto walut. Pracując w jednej z większych amerykańskich korporacji w Polsce miałem okazje obserwować jak management średniego i wyższego szczebla od 5-6 lat inwestował i się nakręcał na ten rynek. A jak pie r d ol ne lo to dawno takiego płaczu nie widziałem - ale współczułem, współczułem ze łzami w oczach hehe
Patrząc okiem historii, to i Synerga była przecież jedną nogą w kryptowalutach i ze strategią w tym temacie. Bardzo dobrze się stało, że to nie wypaliło, bo teraz jesteśmy w cudownym temacie SM i ręką w nocniku mieszając resztki...:))}