• możliwości rozwoju spółki Autor: ~laik [193.105.248.*]
    Niedawno wszedłem do gry, analizuję i szukam szans rozwoju, gdzie spółka ma szansę rosnąć. Obecnie chcą wypromować handel odzieżą używaną, tylko na ich aplikacji dodawane jest może jedno ogłoszenie dziennie. Mam wrażenie że ta apka jest prawie martwa, do tego jeden sklep stacjonarny.... Gdyby to miało hulać każda influenserka powinna chwalić się perełką zakupioną na tym portalu, jednak promocja leży. Zatem albo czekamy na wejście we współpracę z dużym graczem, albo leżymy. Nie sądzę że ktoś chciałby wykupić pod kątem odzieży używanej markę Less, ona praktycznie nie istnieje. Pozostają rowery, to widać że żyje, ale jaka jest ich jakość, jaki potencjał rynku do rozwoju ciężko mi powiedzieć. Co myślicie?
  • Re: możliwości rozwoju spółki Autor: ~Adam [188.146.134.*]
    Promocja już była (lata 2019-2020) i nie wiele dała. Bardzo dużo celebrytów było na liście płac LESS, poszło kilka milionów złotych. Promowali, zachwalali ale niestety wtedy aplikacja była tak wadliwa, że co chwile sie wysypywała, na wielu urządzeniach w ogóle nie działała. Kasa przepalona i zmarnowana szansa. Aktualnie chyba skończyły się w spółce pieniądze. Nie wiem ile jeszcze są wstanie zrobić kolejnych emisji akcji, czy spróbować pozyskać innego finansowania ale nie wygląda to optymistycznie. Co do rowerów to zamówili je u dostawcy i ich nie odebrali przez co stracili kilka milionów złotych zaliczki - te informację są w raporcie finansowym. Może, się mylę ale po zgłębieniu raportów finansowych mam wrażenie, że zarząd jest skoncentrowany na tym, żeby im nie zabrakło, a spółka idzie po równi pochyłej konsekwentnie w dół.
  • Re: możliwości rozwoju spółki Autor: ~Bogaty [31.0.40.*]
    Kruca bomba nie dobrze, nie dobrze )))!!!!
  • Re: możliwości rozwoju spółki Autor: ~tom [195.191.163.*]
    O! I bogaty ma rację!
  • Re: możliwości rozwoju spółki Autor: ~Tom [195.191.163.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/LESS-Przyjecie-przez-Rade-Nadzorcza-Spolki-jednolitego-tekstu-Statutu-LESS-S-A-8460568.html super informacja Panie Oleksiuk! Gratulujemy.
  • Re: możliwości rozwoju spółki Autor: ~kosa [79.184.237.*]
    azz dziw bieze ze w gołe baby nie wchodzą i handel marycha te ich pomysły sa tak z du...ze az żal patrzeć na te konwulsje , mieli kapital mieli produkcje i oni w ciuchach będą robic :))) i rowerach i lodach może jeszcze ??
    ale zarząd buja sie wózkami i udaje ważniaków giełdowych, Śmieć może wart jest .010 gr by cos do nich dotarło
[x]
LESS -0,85% 0,23 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.