• Bowim - kierunek Autor: ~OBSER [5.184.115.*]
    Będziemy grać pod luzowanie polityki COVID w Chinach no i być może pod KPO. Stalówki do obserwacji. Na Cognorze robi się ciekawie.
  • Re: Bowim - kierunek Autor: ~Prorok [5.184.240.*]
    A dziś wieczorem głosowanie nad odwołaniem głównego blokującego KPO
  • Re: Bowim - kierunek Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    Z tego co wiem to główną blokującą wczoraj w pierdlu zamknęli , bynajmniej w Belgii sa sądy na złodziei , ma szczęście felczer grodzki bo by juz siedział jak by w Polsce były wolne sądy
  • Re: Bowim - kierunek Autor: ~viki [88.156.138.*]
    A co z Panem Czarneckim może tez zadziałają sądy
  • Re: Bowim - kierunek Autor: ~OBSER [5.184.115.*]
    Bowim i Cognor dobry przykład jak odcina się drobnych od akcji !!! Na Bowim pozostaj postawić kropkę nad i
  • Re: Bowim - kierunek Autor: ~bob [31.0.77.*]
    Już wszystko wraca do normy, cognor pięknie rośnie, rorpol mirbud tu kiszonka i opadanie.
    Jasne :) Najpóźniej połowa przyszłego roku kurs na Bowim będzie powyżej 14 zł (przynajmniej). Wspomnisz moje słowa !!!
  • Re: Bowim - kierunek Autor: ~bob [31.0.77.*]
    Ale dlaczego w połowie przyszłego roku.
    C/z 1.7
    Dywidenda w tym roku 30% w przyszłym podobnie.
    Branża pod KPO
    Ff prawie żaden
    Mimo tego mirbud polimex cognor pną się a my w połowie następnego roku...
    Sorki ale.nie trzyma się kupy, na ci czeka rynek.
    W tym roku mieliśmy dokładnie od 24 lutego mocny ruch w górę na Bowim, który zakoczył się w lipcu z ATH na poziomie 16,4 zł. Póki jest możliwość to na spokojnie akcje będą zbierane z rynku. Teraz pozostały 2 tygodnie do końca roku i raczej nie należy spodziewać się jakiś mocniejszych ruchów w górę. Ja liczę na jakieś większe zainteresowanie stalówkami w połowie stycznia, początek lutego. Wtedy powinniśmy zobaczyć zwiększone obroty. W czerwcu będzie papier grany pod dywidendę, a być może dojdzie do tego zakończenie wojny na Ukrainie.
[x]
BOWIM 1,54% 5,28 2025-09-29 16:46:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.