• Gdzie ten prolog Autor: ~m_i_k_e [188.33.232.*]
    O ile mogę zrozumieć przesunięcia planowanych premier o tyle podają w raporcie w połowie listopada że premiera prologu w 4kwartale nr mamy 12 grudzień a nie ma żadnego info ....
  • Re: Gdzie ten prolog Autor: ~Hieronim [88.156.131.*]
    Nie będzie w tym roku prologu, wypuszczanie go na koniec roku byłoby bez sensu, przecież od dawna było wiadomo że będzie w przyszłym. Co ty się sugerujesz harmonogramem z raportu? Od dzisiaj inwestujesz w gamedev? Do harmonogramu premier zawsze trzeba minimum kwartał, dwa kwartały doliczyć. Czyli jak w raporcie za trzeci kwartał podają że będzie w czwartym kwartale to w czwartym kwartale podadzą że będzie w pierwszym kwartale w pierwszym kwartale podadzą że będzie w drugim kwartale w drugim kwartale podadzą że będzie w trzecim kwartale a w trzecim kwartale podadzą że będzie znowu w czwartym kwartale i tak w kółko co roku.
  • Re: Gdzie ten prolog Autor: ~Ohoho [88.156.131.*]
    Tutaj jest tak jak w tym dowcipie o nowym salonie fryzjerskim w mieście. Codziennie na drzwiach wisiała kartka 'jutro otwarcie' i siłą rzeczy za każdym razem ta informacja była prawdziwa. :)
  • Re: Gdzie ten prolog Autor: muaddibb [89.228.50.*]
    Pewnie nikt nie zauważył, że zniknął kilka dni temu baner na zapisy na playtesty. Podejrzewam, że zapisy na playtesty były tylko zbudowanie zainteresowania a tych playtestów i tak nie odpalą tylko od razu prolog.
    Kiedy prolog odpalą to też trzeba uzgodnić z Plw przecież, aby promocję dali. Jeżeli np. nawet ATJ chce dać prolog 16.12 a plw nie ma wolnego terminu na banery/cross-promo czy co tam oni robią to wątpię, aby prezes sam wystartował.

Ostatnio największym sukcesem prologu był Electrician Simulator, który wystartował 6 stycznia. Także może Space właśnie uda się wstrzelić w te okienko, akurat w momencie najwyższych zwyżek na giełdzie, tuż po optymalizacji.

Możliwe, że niedługo podadzą datę prologu, ale sam prolog właśnie myślę, że na początku 2023.
  • Re: Gdzie ten prolog Autor: ~ano [88.156.131.*]
    Dokładnie tak samo myślę, że takie są właśnie przyczyny tego faktu.
  • Re: Gdzie ten prolog Autor: erydan [91.216.213.*]
    Tutaj chyba też jeszcze będzie trwała optymalizacja bo ceny akcji na początku roku były po 3 zł.
    Dopiero pewnie na poważnie na początku roku odbije.
    Ja jeszcze dzisiaj dokupiłem i myślę że jeszcze dokupię do końca roku bo Spółka bardzo tania powiem że wartość śmieciowa a projekty zaawansowane. Nawet jakby tutaj było 4 zł to kapitalizacja tylko niecałe 12 mln.
[x]
ATOMJELLY -0,85% 1,17 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.