nowy naprawde podziwiam znawce wyceny spolek 10zl ,super wyceniasz tylko grodno czy zlecaja ci tez wycene innych spolek FACHOWIEC ZAZDROSZCZE TAKIEGO FACHU ,NIE MASZ POJECIA ODZIALALNOSCI HANDLU ,JA MAM SKLEPY DLATEGO ZABIERAM GLOS W SPRAWACH NA KTORYCH SIE ZNAM , A NIE KLEPIE PO KLAWISZACH BEZ MYSLENIA
Z kłamca nie rozmawiam i powtarzam to że twój stary jest frajerem nie każdy no twoja stara że cię urodziła też nie mądra ,ale wytlmucza w piątek ilpisalws że sprzedałes po 14
Nowy, czyli nieogar, ktory siedzi tu 24h, nie sprzedal po 16 tak jak obiecywal, zapewne sprzedal po 13,xx jak na leszcza przystalo i zaraz odkupi po 15 - czekajac na 10. Poznamy po tym , ze z chwili na chwile zmieni narracje o 180 stopni, i znowu zawali cale forum 50 nowymi tematami dziennie jaka to spolka super. Czlowiek choragiewka , tudziez kolarz, tudziez rozdwojenie jazni
Pare zdan napisalem i jak widac , nie potrafisz ich zrozumiec. Pytasz mnie kiedy byl kurs 13.xx ? A no np dzisiaj przez cala sesje, i w piatek prawie przez cala sesje