Ja przypominam o tym, że Grodno cały czas zarabia, cały czas rośnie zysk i przychody a koś mógłby pomyśleć, po komentarzach, że Grodno jest potencjalnym bankrutem. W raporcie było coś o buy backu - dobrze pamiętam?
To chyba czytamy inne raporty jaki zysk rośnie spadek zysku o 30%nie kłam człowieku na haku ,to firma to jest dno giedlowe zarząd poprsostu okłamał akcjonariuszy jak i w sprawie skupu tak i w sprawie marży poprawi marże tylko na kilka miesięcy teraz jest gorsza niż wcześniej przychody rosną koszy jeszcze bardziej i marże spadaj ,przy pełnych magazynach jakie mieli towar zakupione przed inflacja chyba każdy myślał że właśnie poprawią marże a to niespodzianką jak dla mnie oszuści
niby tak źle a forumowe płaczki ciągle tu siedzą i ich zainteresowanie Grodnem nie spada.... heheheheh ciekawe dlaczego? :-) odpowiedzcie sobie na pytanie czy wy również siedzicie i tracicie czas na wątkach w ktorych nie widzicie potecjału czyt. możliwości zarobku? popcorn i niech się groszołapy dalej produkują :-)
dobrze ze chociaz nie ukrywasz się "nowy" z tym prymitywnym nagonem na spadki.... :-) chociaż trzeba przyznac ze robisz to wyjatkowo czerstwo i mysle ze skutecznosc twoich wypocin jest zasłużenie zerowa... :-) ale próbuj dalej... heheheh
Pisałem wam już kilkanaście razy Grodno w tym w przyszłym roku i w następnych latach będzie funkcjonować i to bardzo dobrze Dużo dużo firm może im pozazdrościć i bardzo dużo firm może upaść przed grodnem wysokie koszty to wyższa marzą i tutaj akurat hurtownie nic nie tracaWy ottm dobrze wiecie ale udajecie gl pa bo chciecie wprowadzić panikę Kupowaliście mleko po 2,5 dzisiaj płacicie 5czy hurtownia coś na tym straciła wręcz odwrotnie jej marzą jest wyższa ,podobnie jest z pompami lampami i kablami Ja trzymam bo liczę na elektrykę -oszczędności pompy i ładowarki ,no i na dobre wiadomości Tej firmie nic nie grozi JESTZA MOCNA,spadek obrotów rzecz normalna w handlu .jest spadek przyjdą wzrosty ludzie musza kupowac
jeszcze pare slow ,mamy bardzo crwzkie czasy wiadomo z jakich powodow ,Ale to nie znaczy ze jedne hurtownie beda padaly ,a w ich miejsce beda powstawaly nowe ,to tak nie dziala ,poniesione koszty ,majatek ,zasoby ludzkie ,w juz istniejacych firmach to jest plus najwiekszy JEZELI PRZYJMUJECIE CZARNY SCENARIUSZ ZE BEDA PADAC HURTOWNIE ,TO CO ZOSTANIE ,-NIC ,CZARNA DZIURA ,OTCHLAN,TO JEST HANDEL,MA SWOJA DYNAMIKE PRZYSPIESZENIA I SPOWOLNIENIA ,MAJA TOWAR ----TO JEST MAJATEK TEN TOWAR NIE ZGNIJE ,WYCIAGAJA Z POLEK Z CORAZ WYZSZYMI CENAMI ,A W STYCZNIU BEDA TEN SAM TOWAR ZA KTORY DAWNO ZAPLACILI SPRZEDAWAC JESZCZE DROZEJ ,BEZ PANIKI ,MAJATEK JEST
Nosz czytać się tego nie mieli towar kupiony dawno każdy myślą własnej że na nim sporo zarobi a tu spadek o 30%co wy tu chcecie lidzia wmówić,liczny mówi wszystko czyli wyraźny spadek zysku czyli marży co top będzie teraz kiedy znowu towar trzeba kupić po jeszcze wyższy cenach ,ja obstawiam że będzie tylko gorzej marża Grodno to 2.6%tim balansuje na krawędzi zysku i tyle
Ja chyba jestem inny spadek zysku 0 30 % więc spory spadek marży przy większych przychody ,czy ty myślisz że ludzie są tak tępi jak ty jest wyraźny spadek zysku melko było po 2.5.jest po 5 to wyższa marża więc wylmumacz mi na przykładzie Grodno ta wyższa marże,jest bardzo duży spadek i tyle magazyny załadowanej przed inflacja więc gdzie są te zyski
nowy napisz dzisiaj prawde o co naprawde ci chodzi ,prosze cie bardzo zrob to dla mnie ,tak dlugo sie znamy tak dlugo piszemy.Mozna powiedzie jestesmy kumplami ,napisz prawde ,ten jeden wpis chociaz moze byc rozny niczego nie zmieni ,a tobie ulzy no odwagi