Ja straciłem wiarę w tą spółkę listopad przychody także dużo gorsze od października, grudzień to będzie kolejny spadek przychodów i nadal rosnące koszty ,dla mnie cena poniżej 12 zastanowię się
Twoje kłamstwo ,zakładasz post dziękuję za akcje po 14 ja że sprzedalem i czekam na 12 a ty a ja niby co zrobiłem hahahahaha no co za tępy łeb ,chyba że ty czytać dziecko nie potrafisz i ktoś cię w CH...robi i za ciebie pisze
Jak mówię już raz ci ten post pokazałem ,twój post dzięki za akcje po14 ja piszę że sprzedalem i wolę po 12 a Ty a co myślisz że ja zrobiłem ,to wyjaśnij sprzedales czy kupiłem po14
Nowy -ty jednak jesteś tępy. Czego nie rozumiesz ? Sprzedałem po 16.2 z 1% zyskiem czując spadki o czym mówiłem. Od ciebie odkupiłem po 14,0 Dokupiłem jeszcze po 13,6 i po 12,5 Pakieciku po 12,5 już nie mam -sprzedałem go z 7 % zyskiem. Koniec tematu !!!
Zobacz do góry co napisałeś ,kiedy ja napisałem że sprzedałem i odkupie po 12 ty że a ty myślisz co ja zrobiłem czyli sprzedałeś tak? A a post założyłeś dzięki za akcje po 14 tak?
Moje: Zobacz wątki dotyczące GRODNO Zobacz profil GRODNO Autor: ~Andrzej [89.64.126.*] 2022-12-09 09:25Opublikowano przy kursie: 13,94 zł , zmiana od tamtej pory: -4,16%
Dzięki za oddanie mi akcji po 14,0 Może jeszcze uda się kupić po 13,0?
Czego nie rozumiesz ? Za co dziękuję ? Za to że kupiłem czy za to że sprzedałem po 14 ?
Twoje: Zobacz wątki dotyczące GRODNO Zobacz profil GRODNO Autor: ~Nowy [31.0.77.*] 2022-12-09 09:31Opublikowano przy kursie: 13,92 zł , zmiana od tamtej pory: -4,02% Re: Dzięki za oddanie mi akcji po 14,0
"Teraz widać jakim jesteś inwestorem brak pojęcia o giełdzie ja sprzedalem wszyskto i wolę po 12 zebrac w następnym tygodniu"
Ja rozumiem że sprzedałeś wszystko i czekasz na 12.
Moje:
Zobacz wątki dotyczące GRODNO Zobacz profil GRODNO Autor: ~Andrzej [89.64.126.*] 2022-12-09 09:35Opublikowano przy kursie: 14,00 zł , zmiana od tamtej pory: -4,57% Re: Dzięki za oddanie mi akcji po 14,
'A ty myślisz że ja co zrobiłem ?"
Nowy masz problem ze zrozumieniem tego zdania ?!!!!!
Też sprzedałem wszystko!!! ( wcześniej po 16,2 )
Ile jeszcze razy będziesz podbijał ten wątek udowadniając jaki z ciebie gamoń ? Dla mnie koniec tematu