• Skup 15.3 dzialamy Autor: ~Czip [31.0.91.*]
    Wciągają całość i poleca na 35
  • Re: Skup 15.3 dzialamy Autor: ~Robsoniada [89.76.14.*]
    Może ktoś wytłumaczyć mi w jakim celu to robią i czemu taka niska cena?
  • Re: Skup 15.3 dzialamy Autor: ~jazz [31.61.181.*]
    Ty tak poważnie?
    Dlaczego zarząd próbuje kupować taniej zamiast drożej??

Daj mi swój adres, chętnie Ci coś sprzedam :D
    Pytam grzecznie. Bo nie rozumiem czemu ciągle ktoś oddaje na tych poziomach
  • Re: Skup 15.3 dzialamy Autor: ~re [46.134.9.*]
    no wlasnie do tego trzeba jakiegos fachowca aby sie dowiedziec dlaczego sprzedaja po 15 jesli miga po 35. Niedawno tez firemka wciagnela 5 % i nikt sie nie zorientowal Za chwile bedzie po 5 pln dywidendy
  • Re: Skup 15.3 dzialamy Autor: ~jazz [31.61.181.*]
    Ok :)

To teraz ja grzeczniej - spójrz na wykres miesięczny Action od lutego. Zobaczysz, że to wszystko idzie zgodnie z planem - ktoś kto potrzebuje kasy wcześniej sprzedaje taniej, inny optymalizuje podatki i sprzeda w grudniu, a jeszcze inny czeka do 35 zgodnie z zapowiedzią prezesa. Są też tacy którzy czekają na dywidendę i nie interesuje ich aktualna cena.

Koniec końców pytanie o alternatywę- jeśli ma ktoś lepszą (może też bardziej ryzykowną), to korzysta.

A głupotą by było wywalenie skupu po 20. To jest funkcja wartości akcji W CZASIE - a czas to pieniądz.

Cierpliwości zatem życzę
    Dzięki. To jest forum, do dzielenia się spostrzeżeniami. De facto i tak każdy indywidualnie podejmuje decyzje. Dziwi mnie, że żaden fundusz nie chce, nawet spekulacyjnie podbić tej ceny i oddać trochę wyżej. Żeby nie było, mam srednia cenę akcji ok 11,5
  • Re: Skup 15.3 dzialamy Autor: ~rf [195.26.22.*]
    Chcą kupić po 15,30 jak będzie 20 albo 30 to nie kupią .Tak trudno to zrozumieć ?Może ktos się zabawi i podbije cenę ale ostani zawsze gasi swiatło nim nastąpi zjazd .
[x]
ACTION 0,66% 30,40 2026-05-15 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.