wyniki mysle, ze beda dobre, bo znowu rekordowe. Pytanie czy pobicie rekordu o "troche" zadowoli tutejszych inwestorow, bo wiekszosc by chciala widziec co roku r/r 100-300% ................ Z aktualnej sytuacji na gieldzie: są ludzie którzy widzą , że kurs spółki jest niski, bo po lewej widzimy chęc zakupu prawie 10tys akcji po 15.34 !!
czy ciągły rozwój i bicie rekordów właściwie co miesiąc ma negatywne strony? Otóż tak! Na przyszły rok poprzeczka jest baaaardzo wysoko postawiona; i wzrostu 5 % albo nie daj Boże brak wzrostu , bedzie dla niektórych tragedią i będa zwiastować za chwile bankructwo firmy....
Ja trzymam poltora roku i potrzymam jeszcze troche pozdrawiam cierpliwych
No właśnie. Wszystko co piszesz to prawda, tylko ja zastanawiam się czy po niesatysfakcjonujących wynikach (dynamika w segmencie elektro na pewno spada, bo kredyt umarł) nie nastąpi jeszcze osunięcie kursu. Chętnie bym odkupił taniej większą liczbę akcji tej perły.
Jest tylko jedno wyjscie ,niech wyjda wreszcie ci ktorzy maja po kilkaset sztuk i codziennie psuja ,rzeczywisty obraz tego co sie w spolce dzieje .Czesc z z nich to panikarze ktorzychcieli szybko zarobic ,a jak sie nie udalo to trzeba uciekac ,a czesc wystawia i celowo zaniza kurs ,powtarzam 50 raz nie sprzedawajcie ,a wkrotce ich nie bedzie ,nawet sie nie obejrzycie jak bedzie 20zl ,bez najmniejszego problemu ,Popatrzcie tylko czym sie spolka zajmuje -wszystkie segmenty dzialalnosci super na czasie i w 100% trafione na najblizsze lata ,tu nie moze byc zle
Dnia 2022-12-08 o godz. 11:01 ~ble napisał(a): > wyniki mysle, ze beda dobre, bo znowu rekordowe. Pytanie czy pobicie rekordu o "troche" zadowoli tutejszych inwestorow, bo wiekszosc by chciala widziec co roku r/r 100-300% ................ > Z aktualnej sytuacji na gieldzie: są ludzie którzy widzą , że kurs spółki jest niski, bo po lewej widzimy chęc zakupu prawie 10tys akcji po 15.34 !! > Takie życzeniowe myślenie można sobie w buty wsadzić, ja widać na wykresie z 09.12.22 r. robiony jest zjazd -10 % zonk i koniec słodkich bajek :)
2000 szt do 15,54 czy oni sa normalni? i tak codziennie o co tu chodzi ? ilu ich jest ? POSZLY JUZ MILIONY AKCJI ,NAPRAWDE BARDZO MALO ZOSTALO W DRZACYCH REKACH ,TO MUSZA BYC OSTATKI ,JAK WYSTRZELI ,NIE ZDAZA ZLAPAC