Jacku posiałeś jakiś czas temu że tu upychanie towaru a od tego czasu kurs do góry ponad 20%. Pisałeś że jeszcze tego towaru masz dużo to czemu nie sprzedajesz jak nie wierzysz w spółkę? Czytam Twoje posty oraz Zenona i jakoś nic się nie sprawdza.... Może czas abyś poczytał komunikaty dokładnie. Nowe spółki celowe = nowe projekty w realizacji = kas od Iberdrola = zysk dla spółki. Zobaczymy po 4Q kto ma rację: Ty który atakujesz Zarząd bez argumentów czy może ja który czytam komunikaty ze spółki i w związku z tym inaczej widzę działania Zarządu oraz aktualną sytuację spółki
Analityk nie znasz sie, za krótko jesteś na giełdzie i nie masz doświadczenia a książki i czytanie głupot to możesz sobie wsadzić, tu nikt nie sprzedaje tu jest garstka akcji w obrocie, tu może być i 4zł. do końca grudnia
Dnia 2022-12-15 o godz. 12:34 ~hrypek napisał(a): > Analityk nie znasz sie, za krótko jesteś na giełdzie i nie masz doświadczenia a książki i czytanie głupot to możesz sobie wsadzić, tu nikt nie sprzedaje tu jest garstka akcji w obrocie, tu może być i 4zł. do końca grudnia
hej, Hrypek, ja pisałem do Pana Jacka odnośnie jego wpisu w zakresie systemu wod-kan
Jakby Jacuś miał dużo akcji to by już je wysypał na tych wzrostach. Moim zdaniem już nic nie ma dlatego tak atakuje spółkę i Zarząd bo ma żal że sprzedał :). A kurs w górę z dnia na dzień :)
Dnia 2022-12-15 o godz. 12:58 ~Inwestor napisał(a): > Jakby Jacuś miał dużo akcji to by już je wysypał na tych wzrostach. > Moim zdaniem już nic nie ma dlatego tak atakuje spółkę i Zarząd bo ma żal że sprzedał :). > A kurs w górę z dnia na dzień :)
może Pan Jacek to taki forumowy "dobry" samarytanin ???? :)))