Ale z jakiej racji Koch miałoby wydawać gry SimFabric? :) Ciesze się tak nawiasem, iż pogodziliscie sie z faktem, że SimFabric utraciło mozliwość wydawania gier na Steam na zawsze. Teraz bedziemy mieli okres absurdalnych alternatyw jak propozycja wyżej. Dlaczego tylko Koch? A Nacon? Może CDR zacznie wydawać 8 bitowe relikty Townsenda?
Dlaczego negujesz fakty? Umowa została zawarta, Koch Media nie wycofała się z umowy, nie było z ich strony żadnej informacji, jeśli chcesz być wiarygodny to przestań negować fakty
A jaki termin ma SF na realizacje i jakie kary za nie wywiązanie się na czas? Po jakim okresie opóźnień umowa zostaje zerwana i jaką mamy gwarancje że sf wywiąże się z umowy patrząc na historie wydawania gier na czas? Kupiłem sobie dzisiaj kilka akcji więc chce wiedzieć co moja firma robi i co jej zagraża ;)
Ponawiam pytanie. Z jakiej racji, Koch Media miałoby wydawać gry SimFabric? Nie mówie o wspólnym projekcie (który zapowiedzieli lata temu i do dzis czekamy na JAKIKOLWIEK efekt tej współpracy). Mówie o Gardenii, ElectriX, Moon Village, Crhulhu, etc.
Kupiłeś akcje spółki o której nic nie wiesz? Kupiłeś akcje i teraz na forum pytasz, czy zrobiłeś dobrze? Sorry ale z takim podejściem do inwestycji nic nie osiągniesz
Czyli naganiacie na kupno akcji a w sytuacjach na pytania o stan rzeczy, o to co spółka robi, jakie ma terminy na wywiązanie się z umów o których tak krzyczycie, jakie kary ich czekają, co z opóźnieniami to to już nie dociera =)? Jak tak sie chwalisz umowa za 8 mln to poinformuj jakie ramy czasowe obejmuje, co ma zostać zrealizowane i na jakim etapie realizacji jest spółka i jakie z tym są związane zagrożenia ;)
Gdzie jet konto steam? Gdzie są gry zapowiedziane na 2020 rok? Gdzie jest obiecany w tym roku electrix?
Mam rozumieć, że nie masz pojęcia o czym piszesz i naganiasz ludzi do inwestowania w celu wyżarzenia szkód finansowych inwestora? Jak tak to uspokajasz obiecujesz a jak są pytania to pierwsze co to nic nie wiesz, i że narzekasz =) Fają obłudę macie =_
Poniżej pewnego poziomu schodzić nie przystaje, więc tego robić nie będę, rzekomo kupiłeś akcje i jednocześnie atakujesz spółkę, przykro mi ale na własne życzenie wykluczyłeś się z poważnej dyskusji
Dnia 2022-12-07 o godz. 17:38 ~dd napisał(a): > Poniżej pewnego poziomu schodzić nie przystaje, więc tego robić nie będę, rzekomo kupiłeś akcje i jednocześnie atakujesz spółkę, przykro mi ale na własne życzenie wykluczyłeś się z poważnej dyskusji
Abyś mógł się zniżać do poziomu jakiego kolwiek to najpierw byś go musiał mieć. Jak narazie zacząłeś wymachiwać umową na 8 mln a w sytuacji gdy zostają zadane istotne pytania nie jesteś wstanie na nie odpowiedzieć, jedynie potrafisz obrażać i uciekać od udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie. W jaki sposób atakuje spółkę zadając istotne pytania z punktu widzenia inwestycji znając przeszłość spółki i tego jak wygląda ich wykonywanie umów na czas.
Kończąc tą jałową dyskusję z osobnikiem o wątpliwej inteligencji, chciałbym pogratulować dobrego wyboru, być może kupno akcji SimFabric było najmądrzejszą rzeczą jaką w życiu zrobiłeś
Koch nie wydaje podróbek gier jak Quantum - klon od Simfabric. Poza tym nikt nie pochwalił się jak poszło wykonanie z tą spółką umowy. Nie było ogłoszenia, szampana, kolejnego naganiania Emila L. prezesa RN z komentowaniem kursu. Z raportu wynika, że umowa nie była wykonywana już od połowy roku, bo przychodów z tego tytułu brak.