Dokładnie tak, mój stary też miał ten problem ale wstydził się tablety kupować. Puściłam go wolno, także ty tego błędu nie popełniaj i nie badz miękka faja. Jest nadzieja dla ciebie, trzymam kciuki. Co do spółki ja załadowana pod same uszy i w dłuższym terminie będzie dobrze
Małe pieski zwykle dużo szczekają a karawana jedzie dalej. Wracając do tematu spółki, gdzie widzicie jakiś trwalszy opór? 63? Bo tak mnie gdzieś na kółeczko korci ale z drugiej strony plany mają szerokie i nie wiem czy warto. Ktoś ma podobna rozkmine?
Takie spadki to nie spadki, ostatnia tygodniowa świeczka ma podstawę około 55 więc zamknięcie na tyg poniżej tej wartości będzie objęciem bessy i wtedy zaczekała bym się martwić. Jeśli jeszcze do tego wolumen byłby znaczny to i może jakiś paznokć by się ogryzło. Póki co spoko maroko, ale ja papier posiadam więc mogę nie być obiektywna
Dnia 2022-12-22 o godz. 16:34 ~inwestor napisał(a): > Dnia 2022-12-22 o godz. 15:40 ~ja napisał(a): > > Opublikowano przy kursie: 57,70 zł , zmiana od tamtej pory: -8,15% > > Chciałbyś , żeby nie było wzrostów a ,będzie wbrew Twoim oczekiwaniom. > Pozdrawiam.
Opublikowano przy kursie: 57,70 zł , zmiana od tamtej pory: -9,36%
Jesteś taki mądry przewidziałeś spadek teraz wszyscy jesteśmy zgubieni, ach biada nam, co to będzie. Jutro jakby znów zleciało to napisz koniecznie, będziemy się wszyscy cieszyć z tego że tu jesteś i wrzucasz nam tak dokładne wyliczenia. Wesołych ptysiu