Kupiłem sobie 50 akcji dla ruchu i zadziałał automat. Od razu zlecenie zniknęło i ustawiło się wyżej. Totalnie sekunda nikt tego ręcznie nie zrobił na pewno. Czyli ktoś się z nami bawi. Wcześniej też widziałem podobne zachowanie przy kupnie.
5-10-15 takie mamy otarcia został Komputer i P.Prezes z coraz mniejszą wiarygodnością nawet uśredniać już nikt nie próbuje a jak umowy nie będzie to będzie największy strzał w kolano P.Prezes od debiutu
Tu nikt nie wywala sami się bawią tydzień prawie stało 12.000 po 2.09 i nikt nie sprzedał a teraz nagle po 2.02 sprzedają patrz na AZ jak kombinują zlecenia 1.600 po 2.04 i nagle znika bez transakcji
Też mam takie wrażenie. Tutaj od dawna nikt nie sprzedaje. Kurs sztucznie zaniżany przez automat który wali z wora do wora i wykorzystuje brak popytu, a między 2 a 3 złote jedna wielka luka. Sam czasami coś skubne, aby zaniżyć średnią to od razu widzę jak arkusz wariuje. Będą dobre wyniki, rynek ponownie się zainteresuje to puszczą kurs wolno i wtedy urośnie w moment.
Od jakich kilku dni od jakiegoś czasu zebranie 5.5 tys zbitka 2.tys i nagle na S do kupienia ok 6tys po 2zl i tak w kółko i ktoś powie że tu drobni wyrzucają robią sobie sami kółka