Chyba czas najwyższy na wyższe poziomy cenowe 10,8 zł - 11 zł. Dzisiaj powinniśmy zobaczyć 11 zł, najpóźniej jutro przy zwiększonym wolumenie. Jeszcze trochę przewalania akcji i ruszymy.
Nic takiego nie nastąpi, nie ruszyło dzisiaj nie ruszyło wczoraj nie ruszy jutro. Coraz bliżej dywidendy więc kurs się osunie. Nikt nie zaryzykuję odcięcia 0.6 zł na akcji by zapłacić podatek Belki. Kurs koniec grudnia w okolicy 8.9 zł .
dziwne, bo jak urłosło na 16,60 to pisałes, że lada chwila 20, nikt nie zaryzykuje bycia bez akcji przed dywidędą i po odcięciu wracamy na ATH. wiec zdecyduj się bo ciongle gadasz co innego..
No ciekawe czy się sprawdzi to co wczoraj napisałem i będzie dzisiaj te 11 zł (dzisiaj). Na razie słaby początek sesji. Pojawiły się kolejne informacje o luzowaniu polityki „zero COVID” w Chinach. To powinno mieć pozytywny wpływ na wycenę stalówek. Jak będzie przekonamy się niebawem. Z tym 11 zł to po prostu jakieś przeczucie. Czy się sprawdzi ?? Sam jestem ciekaw …
Simfabric nie mam ani jednej akcji ! Odradzam. Firma stworzona by wyciągnąć pieniądze od akcjonariuszy. Tak to widzę. Spekulacyjnie bym nawet w Simfabric nie wchodził !!!
Dnia 2022-12-07 o godz. 09:23 ~OBSER napisał(a): > No ciekawe czy się sprawdzi to co wczoraj napisałem i będzie dzisiaj te 11 zł (dzisiaj). Na razie słaby początek sesji. Pojawiły się kolejne informacje o luzowaniu polityki „zero COVID” w Chinach. To powinno mieć pozytywny wpływ na wycenę stalówek. Jak będzie przekonamy się niebawem. Z tym 11 zł to po prostu jakieś przeczucie. Czy się sprawdzi ?? Sam jestem ciekaw …
No zobaczymy. Na razie szału nie ma, ale myślę że ten poziom możemy zobaczyć do 12 grudnia. Oczywiście 100% pewności nie mam. Ja sobie czekam na zaliczkę i tyle !!!